ATP Montreal 2019 voorbeschouwing

In Canada spelen de mannen komende week een ATP 1000 toernooi in de vorm van ATP Montreal 2019. Een toernooi wat in oneven jaren wordt georganiseerd in Montreal en in de even jaren in Toronto. Men wisselt de toernooien dan af met de vrouwen die de omgekeerde volgorde pakken. Niet alle toppers zijn aanwezig zo ontbreken Djokovic en Federer nog. Nadal wist vorig jaar in Toronto te winnen en de laatste keer dat de mannen in Montreal speelde won Zverev de titel. Wie pakt dit jaar te titel in Canada? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Montreal 2019.

ATP Montreal 2019 (hard)

De officiële naam voor het ATP Montreal 2019 toernooi is de Coupe Rogers. Het totale prijzengeld is net iets meer dan $5,7 miljoen en de winnaar krijgt ruim $1 miljoen aan prijzengeld mee. Er zijn 56 spelers daardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. Deze spelers zijn Nadal (1), Thiem (2), Zverev (3), Tsitsipas (4), Nishikori (5), Khachanov (6), Fognini (7) en Medvedev (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Montreal 2019 favorieten

Thiem is als tweede geplaatst maar heeft net de titel in Kitzbuhel gewonnen op gravel en zal naar onze mening nog moeten wennen aan het spelen op hardcourt. De overige spelers zijn afgelopen week al actief geweest in Washington of in Mexico. Medvedev speelt de finale in Washington en hij zal toch wat vermoeid naar dit toernooi afreizen. De banen zijn niet zo heel snel in Montreal was het voordeel is voor spelers als Nadal, Nishikori en Zverev. Zverev is het hele jaar al niet in goeden doen en we geven hem weinig kans om hier de titel te pakken. Omdat de andere toppers uit de top drie hier nog niet zijn moeten we Nadal de beste kansen toedichten om hier de titel te pakken.

Gokken op ATP Montreal 2019 doen we met 1/10 unit op Nadal tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Montreal 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker