ATP Montpellier 2020 voorbeschouwing

Komende week gaat het Europese indoor swing van start met het ATP Montpellier 2020. Er zijn zoals gebruikelijk na de Australian Open ook nog toernooien op gravel in Zuid-Amerika waar de gravelspelers actief zullen zijn. In Europa starten we het indoorseizoen in Montpellier met natuurlijk ook het ATP Rotterdam toernooi wat over een week staat gepland. Vorig jaar pakte Tsonga de titel. Het toernooi is afgelopen negen jaar maar liefst zeven keer door een Fransman gewonnen. Wie pakt dit jaar de titel? Wij van gokken op sport geven naast tips om WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Montpellier 2020.

ATP Montpellier 2020 (indoor)

Het Open Sud de France is de officiële naam van het ATP Montpellier 2020 toernooi. Het is een ATP 250 toernooi met een totale prijzenpot van bijna €550.000 en de winnaar krijgt iets meer dan €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Monfils (1), Goffin (2), Shapovalov (3), Dimitrov (4), Auger-Aliassime (5), Carreno-Busta (6), Krajinovic (7) en Humbert (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van het speelschema en de deelnemers verwijzen we naar deze link.

ATP Montpellier 2020 favorieten

Voor een klein toernooi is het deelnemersveld bijzonder goed met vier spelers uit de top 20. Als we kijken naar de loting heeft Goffin het makkelijkste gedeelte getroffen met Shapovalov in zijn deel van het schema als mogelijke halve finalist. Een andere Canadees, Auger-Aliassime, kan hij in de kwartfinale treffen. Mocht dat zo zijn dan heeft Goffin wel het betere en constantere spel om van deze jongen te winnen die toch nog wel wisselvallig spelen. We geven Goffin de grootste kansen om de finale te halen en te winnen.

Gokken op ATP Montpellier 2020 doen we met 1/10 unit op Goffin tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Montpellier 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker