ATP Montpellier 2019 voorbeschouwing

Na een weekend van Davis Cup tennis gaat de ATP tour verder met drie toernooien komende week waaronder ATP Montpellier 2019. Het Europese indoorseizoen gaat hiermee officieel van start waar ze in Zuid-Amerika gaan beginnen aan de golden swing. Sinds 2010 staat dit toernooi in Frankrijk op de ATP kalender en van de acht vorige edities wist zes keer een Fransman te winnen. Lukt het opnieuw een Fransman om een thuiszege te boeken? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Montpellier 2019.

ATP Montpellier 2019 (hard indoor)

Het Open Sud de France is de officiële naam van het ATP Montpellier 2019, een ATP 250 toernooi. Het totale prijzengeld is bijna €525.000 euro en de winnaar krijgt iets meer dan €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Pouille (1), Goffin (2), Shapovalov (3), Simon (4), Kohlschreiber (5), Chardy (6), Herbert (7) en Paire (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Montpellier 2019 favorieten

Zoals gebruikelijk veel Franse spelers aanwezig op dit toernooi met maar liefst vier geplaatste spelers. Pouille speelde uitstekend op de Australian Open en bereikte daar de halve finale. Met Mauresmo als coach lijkt hij een nieuwe insteek te hebben en is hij bijzonder sterk aan het seizoen begonnen. Vorig jaar won hij het toernooi en we geven hem de beste kansen om opnieuw dit toernooi te winnen.

Gokken op ATP Montpellier 2019 doen we met 1/10 unit op Pouille tegen een odd van 3.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Montpellier 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker