ATP Monte Carlo 2019 voorspelling

Na wat kleine toernooien staat er de komende week op  de ATP Tour een groot ATP1000 Masters toernooi op het programma in de vorm van ATP Monte Carlo 2019. Het toernooi waar veel prestige op het spel staat. De grote namen zullen na een paar weken rust ook weer hun gezicht laten zien. Met uitzondering van Federer, hij speelt dit jaar wel op gravel maar nog niet in Monte Carlo. De afgelopen drie jaar was Nadal de sterkste en hij wist dit toernooi al elf keer eerder te winnen. Is hij fit genoeg om opnieuw de titel te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal geven we ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Monte Carlo 2019.

ATP Monte Carlo 2019 (gravel)

Het Rolex Monte-Carlo Masters is de officiële naam van het ATP Monte Carlo 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is ruim €5,2 miljoen en de winnaar mag bijna €960.000 mee naar huis nemen. Er zijn 56 spelers aanwezig waardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. Deze geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Nadal (2), Zverev (3), Thiem (4), Nishikori (5), Tsitsipas (6), Cilic (7) en Khachanov (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Monte Carlo 2019 favorieten

De nieuwe generatie, ook wel next gen spelers genoemd, kan het in onze ogen nog niet waarmaken. Incidenteel pakken ze een titel en winnen ze van de oude garde maar het niet constant genoeg. Kijk naar Zverev vorig week die zich door Munar makkelijk weg liet zetten in Marrakech. Wat ons betreft gaan het tijden ATP Monte Carlo 2019 vooral om Djokovic en Nadal. Beide gaven niet thuis tijdens Indian Wells en Miami. Nadal speelde zelfs niet in Miami vanwege zijn opnieuw pijnlijke knie. Een finale Djokovic vs Nadal zou natuurlijk een geweldig affiche zijn voor de organisatie. Tijdens de Australian Open had Nadal geen schijn van kans, maar op gravel geven we hem uiteindelijk wel de beste kansen.

Gokken op ATP Monte Carlo 2019 doen we met 2/10 units op Nadal tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Monte Carlo 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker