ATP Monte Carlo 2018 voorbeschouwing

Na de wat kleinere ATP250 toernooien als warming up gaat het echte gravel seizoen beginnen in Europa met ATP Monte Carlo 2018. Een prestigieus toernooi op de plaats waar het grote geld zit, en veel spelers ook resideren. Afgelopen jaar won Nadal dit toernooi voor de tiende keer en voor het tweede jaar op rij. Lukt het hem om zijn elfde zege te pakken in het Prinsendom? Wij van gokken op sport geven naast tips op premier league en Formule1 ook tips om te gokken op ATP Monte Carlo 2018.

ATP Monte Carlo 2018 (gravel)

De Rolex Monte-Carlo Masters is de officiële naam van ATP Monte Carlo 2018 en dat is natuurlijk gekoppeld aan de grote sponsor. Het totale prijzengeld is bijna €4,9 miljoen en de winnaar mag bijna €1 miljoen mee naar huis nemen. Het deelnemersveld bestaat uit 56 spelers en dat wil zeggen dat de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. Dit zijn Nadal (1), Cilic (2), A. Zverev (3), Dimitrov (4), Thiem (5), Goffin (6), Pouille (7) en Carreno-Busta (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot dit toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Rublev. Mocht hij deze partij winnen dan wacht in de tweede ronde Thiem. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Monte Carlo favorieten

Zonder Federer, Murray en Djokovic kijkt iedereen natuurlijk naar Nadal. Hij kwam al in actie voor de Davis Cup met Spanje tegen Duitsland en dat ging goed. Na al het blessureleed lijkt hij weer op de weg terug al is het altijd maar afwachten hoe het lichaam reageert als het elke dag aan de bak moet. We gaan daarom ook voor Thiem als eindwinnaar. Gravel is zijn favoriete ondergrond en hij kan in de kwartinale al Nadal treffen. Maar als hij dat wint, zien we hem het toernooi winnen.

Gokken op ATP Monte Carlo 2018 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 6.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Monte Carlo 2018? Andere goede bookmakers staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!