ATP Miami 2019 voorbeschouwing

Net als bij de dames staan komende 1,5 week bij de mannen opnieuw in het teken van een groot ATP1000 Masters toernooi in de vorm van ATP Miami 2019. Er zal voor het eerst worden gespeeld in een American Football stadion. Afgelopen zondag won Thiem Indian Wells door Federer in de finale te verslaan. Nadal moest vanwege een blessure aan de knie de halve finale tegen Federer laten gaan en hij zal ook dit toernooi missen. Vorig jaar wist Isner verrassend de eindzege te pakken. Wie gaat er dit jaar winnen in Miami? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal, wielrennen en WK darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Miami 2019.

ATP Miami 2019 (hard)

Net als bij de dames is de officiële naam van het ATP Miami 2019 het Miami Open Prestented by Itau. Het totale prijzengeld is iets meer dan $9 miljoen en de winnar krijgt een cheque van ruim $1,3 miljoen mee naar huis. Er zijn 96 speelsters aanwezig waardoor de top 32 een bye heeft in de eerste ronde. De top 8 geplaatste speelers zijn Djokovic (1), Zverev (2), Thiem (3), Federer (4), Nishikori (5), Anderson (6), Isner (7) en Tsitsipas (8). Robin Haase is automaitsch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een speler uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle speelsters en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Miami 2019 favorieten

Federer heeft gunstig geloot. Hij zit in het onderste deel van het schema en ontloopt daarmee Djokovic en Thiem. Zverev treft hij mogelijk in de halve finale maar in zijn gedeelte zitten geplaatste spelers als Dimitrov, Schwartzman, Wawrinka, Khachanov, Johnson en Anderson. Allemaal namen waar Federer niet wakker van zal liggen. De grote vraag is wie er aan de bovenkant van het schema de finale zal halen. Kan Thiem zijn goede week van Indian Well doorzetten en is Djokovic helemaal fit? In zijn partij tegen Kohlschreiber zagen we hem hevig naar lucht happen na een aantal lange slagenwisselingen. Iets wat we kennen voor zijn glutenvrije dieet. De luchtvochtigheid is in Miami veel hoger in vergelijking met de droge lucht bij Indian Wells. Wat dat betreft is er voor ons te veel onzekerheid en gaan we uiteindelijk voor Federer.

Gokken op ATP Miami 2019 doen we met 1/10 unit op Federer tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Miami 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands