ATP Marseille 2018 voorbeschouwing

Opnieuw staan er drie ATP toernooien op de kalender voor deze week met onder andere ATP Marseille 2018. Een wat kleiner ATP250 toernooi maar toch altijd wel goed bezet. Het toernooi staat ook al jaren op de kaart. Vorig jaar won Tsonga het toernooi maar is nog niet hersteld van zijn hamstringblessure en kan zijn titel dus niet verdedigen. Goffin zou als eerste geplaatst zijn maar door een bal op zijn oog in de halve finale in Rotterdam heeft hij af moeten zeggen. Wie pakt de titel in Marseille? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook tips om te gokken op ATP Marseille 2018.

ATP Marseille 2018 (indoor hard)

Het Open 13 Provence is de officiële naam van het ATP Marseille 2018 toernooi dat een ATP250 toernooi is. Het totale prijzengeld is iets minder dan €650.000 en de winnaar krijgt iets meer dan €115.000 mee naar huis. . Er zijn 28 spelers actief waardoor de top 4 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. Door de afmelding van Goffin is er geen nummer 1 van de plaatsingslijst maar zal er een negende geplaatste spelers zijn. De top 9 geplaatste spelers zijn Wawrinka (2), Pouille (3), Berdych (4), Bautista-Agut (5), Muller (6), Dzumhur (7), Krajinovic (8) en Khachanov (9). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Marseille 2018 favorieten

Veel spelers zagen we vorige week in actie komen in Rotterdam. Alleen Bautista-Agut komt over van het Zuid-Amerikaanse Golden Swing toernooien. Dat zal enige aanpassing vereisen aan zijn spel maar hij is een Spanjaard die goed op hardcourt uit de voeten kan. Hij zal wellicht moeten wennen aan de snelheid van de bal. Wawrinka zag er niet goed uit in Rotterdam en is gewoon nog niet fit genoeg. Het aantal Fransen is niet bijzonder hoog en dat is bijzonder bij toernooien in Frankrijk. Simon is op dit soort toernooien een gevaarlijke klant en van de geplaatste spelers sprint er eigenlijk niemand bovenuit.

Gokken op ATP Marseille 2018 doen we op een toernooizege van Simon met 1/10 units tegen een odd van 22.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Marseille 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Marseille 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!