ATP Marseille 2017 voorbeschouwing

Het Europese indoor seizoen gaat door in Frankrijk met ATP Marseille 2017, een ATP250 toernooi. Vorig jaar wist het Australische talent Nick Kyrgios het toernooi te winnen door in de finale Marian Cilic te verslaan. Het was de eerste keer dat Kyrgios een ATP toernooi op zijn naam schreef en vele kenners voorspelde toen al dat er nog velen zouden volgen. Lukt het Kyrgios om zijn titel te verdedigen of gaat één van de vele Fransen er mee aan de haal? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Marseille 2017.

ATP Marseille 2017 (indoor hard)

De officiële naam van het ATP Marseille 2017 toernooi is het Open 13 Marseille. Het toernooi staat gerankt als een ATP250 toernooi. ATP Marseille 2017De totale prijzenpot bedraagt voor dit jaar iets minder dan €625.000 en de winnaar krijgt ongeveer €110.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief en daardoor krijgt de top 4 van de plaatsingslijst een bye in de eerste ronde. De top 4 van de plaatsingslijst zijn Monfils (1), Tsonga (2), Kyrgios (3) en Pouille (4). De overige geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Zverev (5), Gasquet (6), Simon (7) en Paire (8). Robin Haase is door zijn ranking op de wereldranglijst automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi. Hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen Gasquet. Een zware loting en dat is jammer omdat hij in Rotterdam goed en geconcentreerd spel liet zien.

Favorieten
Met Monfils heeft dit toernooi één spelers uit de huidige top 10. Toch is het voor een ATP250 toernooi goed bezet omdat er wel 4 spelers tussen de plaatsen 11 en 20 in het toernooi heeft. Uiteraard zijn er bij een ATP toernooi op Franse bodem weer genoeg Franse spelers aanwezig. Met onder andere Gasquet, Mahut, Monfils, Paire, Pouille, Simon en Tsonga zijn er genoeg Franse spelers aanwezig. A. Zverev is na zijn eerste ronde uitschakeling in Rotterdam ook aanwezig. Met zo’n sterke subtop als deelnemersveld is het lastig om een echte favoriet aan te wijzen. Veel spelers, zoals Gasquet, Tsonga en Zverev hebben de laatste weken al ontzettend veel gespeeld en we kunnen ons voorstellen dat beide niet meer 100% beginnen aan dit toernooi. We kiezen voor Monfils als winnaar van dit toernooi. Het is even afwachten hoe hij het gaat doen zonder wedstrijdritme maar hij verschijnt in ieder geval fris aan de dit toernooi. We gokken 1/10 unit op Monfils als winnaar van ATP Marseille 2017 tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Bwin.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Marseille 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!