ATP Marrakech 2019 voorbeschouwing

Komende week start dan officieel het gravelseizoen in Europa met het ATP Marrakech 2019 als openingstoernooi. Al ligt het niet in Europa zelf, de meeste spelers zullen hier willen spelen in plaats van een gravel toernooi in de VS. Toch zullen de echte toppers nergens spelen komende week. Zij zullen zich in Monte Carlo voorbereiden met trainingen voor het komende ATP1000 toernooi aldaar. Vorig jaar won Andujar in Marrakech, wie pakt er dit jaar de zege? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Marrakech 2019.

ATP Marrakech 2019 (gravel)

Het Grand Prx Hassan II is de officiële naam van het ATP Marrakech 2019 toernooi. Een toernooi wat al sinds 1990 op de ATP kalender staat maar al meerdere locaties binnen Marokko heeft gehad. Het totale prijzenpot van iets meer dan €500.000 en de winnaar mag ongeveer €85.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Zverev (1), Fognini (2), Edmund (3), Simon (4), Djere (5), Verdasco (6), Kohlschreiber (7) en Herbert (8). Robin Haase is automatisch geplaats voor het hoofdtoernooi en mad het in de eerste ronde opnemen tegen Jazari. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het totale speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Marrakech 2019 favorieten

Dat Zverev zich op het laatst nog aan heeft gemeld en met een wildcard is toegelaten tot het hoofdtoernooi zal de organisatie goed doen. Het seizoen is voor de Duitser tot nu toe een tegenvaller met vroege uitschakelingen. Toch vinden we dat hij gezien zijn status dit toernooi zou moeten winnen. Hij is met afstand de best geplaatste speler. Het is een risico gezien zijn vormpeil maar het talent heeft hij nog altijd.

Gokken op ATP Marrakech 2019 doen we met 1/10 unit op Zverev tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Marrakech 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands