ATP Marrakech 2018 voorbeschouwing

Nu de hardcourt toernooien in de VS zijn gespeeld gaat de ATP Tour verder met het gravel seizoen in de vorm van ATP Marrakech 2018. Een wat kleiner ATP 250 toernooi waardoor de spelers wat ritme op kunnen doen op weg naar het Masters toernooi in Monte Carlo. Sinds 2016 is dit toernooi verhuisd van Casablanca naar Marrakech. Vorig jaar won next gen speler Coric de titel. Wie pakt dit jaar de zege in Marokko? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Marrakech 2018.

ATP Marrakech 2018 (gravel)

De officiële naam van ATP Marrakech 2018 is Grand Prix Hassan II vernoemd naar de koning. Het is een toernooi wat zijn oorsprong vond als Challenger toernooi en compleet is gefinancierd door het koningshuis. Het totale prijzengeld is iets meer dan $500.000 en de winnaar mag een cheque van $85.000 in ontvangst nemen. Er zijn 28 spelers actief op dit toernooi waardoor de top 4 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Ramos-Vinolas (1), Edmund (2), Kohlschreiber (3), Gasquet (4), Haase (5), Paire (6), Dolgopolov (7) en M. Zverev (8). Haase is als vijfde geplaatst en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Basic. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Marrakech 2018 favorieten

Veel spelers die niet actief zijn geweest in de Davis Cup hebben al een hele week kunnen trainen op gravel. Dit is nodig om van het hard court over te gaan op gravel. Toch hebben de gravelbijters altijd wel een voordeel en zijn ze ook sneller gewend aan deze ondergrond. De echte toppers zijn deze week niet aanwezig maar het deelnemersveld is toch wel degelijk. Vorig jaar stond Kohlschreiber in de finale maar verloor hij deze van Coric. We geven de Duitser opnieuw goede kansen om ver te komen.

Gokken op ATP Marrakech 2018 doen we met 1/10 unit op Kohlschreiber tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op ATP Marrakech 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Marrakech 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!