ATP Madrid 2019 voorbeschouwing

Na Monte Carlo van een aantal weken geleden staat komende week met ATP Madrid 2019 het volgende ATP1000 Masters toernooi op het programma. Vorig jaar wist Zverev de titel te pakken in Madrid en dat was een verrassing. Gezien zijn huidige vorm verwachten we niet dat hij zijn titel zal verdedigen. Lukt het Nadal om zijn eerste graveltoernooi van het jaar te winnen of pakt een ander de titel? Wij van gokken op sport geven naast tips om Engels voetbal en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Madrid 2019.

ATP Madrid 2019 (gravel)

Het Mutua Madrid Open is de officiële naam van het ATP Madrid 2019 toernooi. Het totale prijzengeld is ruim €6,5 miljoen en de winnaar neemt €1,2 miljoen mee naar huis. Er zijn 56 spelers actief waardoor de top acht een bye heeft in de eerste ronde. Deze spelers zijn Djokovic (1), Nadal (2), Zverev (3), Federer (4), Thiem (5), Nishikori (6), Del Potro (7) en Tsitsipas (8). Haase is niet automatisch toegelaten en moet in de kwalificaties zijn te winnen van de Fransman Herbert. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Madrid 2019 favorieten

Er is tot op heden nog geen dominante speler bij de mannen die het gravelseizoen domineert. Normaal was dat altijd Nadal maar na zijn uitschakeling in Monte Carlo en Barcelona kunnen we stellen dat hij nog altijd last heeft van zijn blessure en nog niet de oude is. Djokovic verloor ook verrassend in Monte Carlo en is op gravel sowieso wat minder dan op hardcourt. Federer speelt hier zijn eerste graveltoernooi van het jaar en we verwachten dat hij nog wel aanpassingstijd nodig zal hebben. In Barcelona liet Thiem zien dat hij uitstekend kan spelen op gravel. Hij laat het alleen niet altijd zien. Toch geven we hem hier de beste kans, met name omdat Nadal en Djokovic uit vorm zijn.

Gokken op ATP Madrid 2019 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Madrid 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!