ATP Madrid 2018 voorbeschouwing

Na het Masters toernooi in Monte Carlo staat deze week het volgende grote toernooi op de kalender in de vorm van ATP Madrid 2018. Afgelopen week zijn er wat kleinere ATP 250 toernooien gespeeld waar de meeste toppers, op een uitzondering daargelaten, zich hebben gespaard voor dit grote toernooi. Het zal een toernooi zijn waar ook de vrouwen in actie komen. Nadal wist vorig jaar voor de vijfde keer dit toernooi te winnen. Lukt het hem om zijn titel te prolongeren? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Madrid 2018.

ATP Madrid 2018 (gravel)

De officiële naam voor het Masters toernooi in Madrid is het Mutua Madrid Open. Een toernooi wat toch wel anders is dan andere graveltoernooien. Er wordt op hoogte gespeeld waardoor de ballen iets hoger opstuiten en sneller door de lucht vliegen. Daarnaast zit er een dak op het center court van het Caja Magica waardoor er bij slecht weer een indoorbaan ontstaat. Het totale prijzengeld is in totaal iets meer dan €6,2 miljoen en de winnaar mag in totaal ongeveer €1,2 miljoen bijschrijven op zijn rekening. Er zijn 56 spelers actief waardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), A. Zverev (2), Dimitrov (3), Del Potro (4), A. Thiem (5), Anderson (6), Isner (7) en Goffin (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Chung. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Madrid 2018 favorieten

Wawrinka lijkt zijn opwachting weer te maken tijdens dit toernooi nadat hij in het begin van het jaar wel speelde maar absoluut niet fit was. Hij wilde door middel van wedstrijden weer herstellen en na vroege uitschakelingen bleek dit niet te werken. Het is een vraagteken hoe fit hij van start zal gaan. Federer slaat net zoals vorig jaar het hele gravelseizoen over en daardoor is eigenlijk maar één speler van de big four de absolute favoriet en dat is Nadal. Hij won al met overmacht in Monte Carlo en in Barcelona en niets lijkt hem in de weg te staan om zijn zesde titel in Madrid te pakken.

Gokken op ATP Madrid 2018 (gravel) doen we met 3/10 units op Nadal tegen een odd van 1.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Madrid 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!