ATP Lyon 2018 voorbeschouwing

Net als bij de vrouwen staan er ook bij de mannen twee kleine toernooien op het programma op weg naar Roland Garros, waaronder ATP Lyon 2018. Een toernooi dat altijd als indoortoernooi op de kalender stond maar uiteindelijk vorig jaar terug is gekeerd als graveltoernooi. Vorig jaar won Tsonga de eerste editie van dit toernooi op het gravel. Wie pakt dit jaar de titel in Lyon? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels en Nederlands voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Lyon 2018.

ATP Lyon 2018 (gravel)

De officiële naam van het ATP Lyon 2018 toernooi is het Open Parc Auvergne-Rhone-Alpes Lyon. Het is een ATP 250 toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan €500.000 en de winnaar mag bijna €90.000 mee naar huis nemen. Er zijn 28 spelers actief op dit toernooi waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Thiem (1), Isner (2), Sock (3), Chung (4), Mannarino (5), Monfils (6), Sousa (7) en Millman (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Lyon 2018 favorieten

Het is toch wel een sterk deelnemersveld met vier spelers uit de top 20 van de wereld. Toch is Thiem voor ons bij uitstek de favoriet. Hij lag er al snel uit in Rome omdat hij van de lokale held Fognini verloor en reist daardoor niet vermoeid af naar Lyon. Hij zal de eerste ronde een bye hebben waardoor hij maar vier potjes hoeft te winnen om de titel te pakken.

Gokken op ATP Lyon 2018 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Lyon 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

[go_pricing id=”wielrennen_table”