ATP Londen 2019 voorbeschouwing

Naast het ATP 500 grastoernooi in Halle staat komende week nog een ATP 500 toernooi op de ATP kalender namelijk ATP Londen 2019. Een toernooi wat al sinds 1969 op de kalender staat en is dan ook een toernooi met status en traditie. Vorig jaar wist Cilic hier voor de tweede keer in zijn loopbaan de titel te pakken. Geen enkele speler uit top vijf is aanwezig. Normaal gesproken is een Djokovic of Nadal hier toch wel aanwezig. Wie pakt de titel nu de absolute top ontbreekt? Wij van gokken op sport geven naast tips om WTA tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Londen 2019.

ATP Londen 2019 (gras)

Op de bekende Queen’s Club is de officiële naam van het ATP Londen 2019 toernooi de Fever-Tree Championships. In tegenstelling tot het toernooi in Halle is er hier geen dak op het stadion waardoor er tijdens regen helemaal niet gespeeld kan worden. Het totale prijzengeld is iets meer dan €2,2 miljoen en de winnaar krijgt bijna €430.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen meteen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Tsitsipas (1), Anderson (2), Del Potro (3), Medvedev (4), Cilic (5), Raonic (6), Wawrinka (7) en Auger-Aliassime (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van de deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Londen 2019 favorieten

Ondanks dat niemand uit de top vijf aanwezig is mag je toch spreken van een goed deelnemersveld. Anderson maakt zijn comeback op de ATP tour na blessureleed. Tsitsipas is als eerste geplaatst en hoopt dat hij zijn slechte resultaat op Rosmalen weg kan spoelen. Daar verloor hij meteen zijn eerste wedstrijd van het toernooi. Raonic staat wel op de deelnemerslijst maar moest afgelopen week nog geblesseerd opgeven tijdens het toernooi in Stuttgart. Del Potro speelde afgelopen week niet en dat was begrijpelijk aangezien hij heel wat zware partijen achter de rug heeft gehad tijdens Roland Garros. Met zijn directe spel kan hij goed uit de voeten op gras en we geven hem de beste kansen om ATP Londen 2019 te winnen.

Gokken op ATP Londen 2019 doen we met 1/10 unit op Del Potro tegen een odd van 7.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Londen 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker