ATP Kitzbuhel 2019 voorbeschouwing

Het voorlopig laatste graveltoernooi voordat we aan de grote hardcourt toernooien in Noord-Amerika beginnen is het ATP Kitzbuhel 2019. Een toernooi dat al vanaf 1970 op de ATP kalender staat en gespeeld zal worden op hoogte in de Alpen. Hierdoor is de stuit van de bal wat hoger en vliegen de ballen sneller door de lucht. Haase won dit toernooi in 2011 en 2012 maar is vanwege zijn weggezakte ranking niet aanwezig tijdens deze editie. Vorig jaar wist Klizan de titel te pakken. Kan hij zijn titel verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Kitzbuhel 2019.

ATP Kitzbuhel 2019 (gravel)

De officiële naam van het ATP Kitzbuhel 2019 toernooi is het Generali Open. Het totale prijzengeld is bijna €525.000 en de winnaar krijgt iets meer dan €90.000 mee naar huis. Er zijn 28 speler actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Thiem (1), Lajovic (2), Verdasco (3), Cuevas (4), Fucsovics (5), Mayer (6), Sonego (7) en Carreno Busta (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Kitzbuhel 2019 favorieten

Natuurlijk zijn de gravelspecialisten hier nog aanwezig om zolang als het kan op gravel te spelen. Volgende week beginnen de grote hardcourt toernooien in Noord-Amerika en we zijn vaak dat spelers die ver komen op dit toernooi moeite hebben met de aanpassing van de ondergrond en de lange reis. Toch is het bijvoorbeeld voor Thiem de moeite om hier te spelen. Hij wist het toernooi nog nooit te winnen terwijl het toch zijn thuis toernooi is. In Hamburg kon hij ons weer niet overtuigen met zijn spel. Toch zou hij gezien zijn ranking dit toernooi moeten winnen want buiten hem is er niemand van de top 25 aanwezig. Hij zit wel aan de goede kant van het schema en dus verachten we dat hij dit jaar eindelijk dit toernooi in eigen land zal gaan winnen.

Gokken op ATP Kitzbuhel 2019 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Kitzbuhel 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker