ATP Indian Wells 2019 voorbeschouwing

Samen met de vrouwen spelen de mannen komende anderhalve week het grote ATP Indian Wells 2019 toernooi. De eerste ATP1000 Masters series van dit seizoen. Het zal ook de eerste keer zijn dat Djokovic in actie komt na zijn winst op de Australian Open. Vorig jaar wist Del Potro dit toernooi te winnen maar de sympathieke Argentijn is opnieuw afwezig vanwege een blessure. Djokovic en Federer wisten dit grote toernooi beide al vijf keer te winnen. Lukt het één van beide om voor het zesde keer deze titel te pakken? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Indian Wells 2019.

ATP Indian Wells 2019 (hard)

Net als bij de vrouwen is de officiële naam van dit ATP Indian Wells 2019 toernooi het BNP Paribas Open. Het prijzengeld is gelijk aan dat van de vrouwen waardoor de totale prijzenpot $8,3 miljoen is en de winnaar $1,3 miljoen mee zal krijgen. Er zijn 96 spelers actief waardoor er 32 geplaatst zullen zijn en een bye krijgen in de eerste ronde. De top 10 geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Nadal (2), Zverev (3), Federer (4), Anderson (5), Nishikori (6), Thiem (7) en Isner (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een nog onbekende speler uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van de loting en het volledige spelerslijst verwijzen we naar deze link.

ATP Indian Wells 2019 favorieten

Met uitzondering van de ongelukkige Del Potro is de gehele top 25 van de mannen aanwezig op het ATP Indian Wells 2019 toernooi. Federer pakte afgelopen week zijn 100ste ATP titel door het toernooi van Dubai te winnen. Dat ging niet zonder slag of stoot want echt goed spel was er nog niet. Zijn service hield hem vaak in de wedstrijd. In Acapulco wist Kyrgios verrassend de titel te pakken. Op weg naar de eindzege versloeg hij Nadal, Wawrinka, Isner en Zverev. Een indrukwekkend rijtje spelers en dat terwijl hij in de wedstrijd tegen Nadal op wilde geven vanwege een pijnlijke knie. Djokovic had het in Australie vrij makkelijk en zelfs in de finale tegen Nadal kwam hij niet in de problemen. Hij is voor ons opnieuw de favoriet om dit toernooi te winnen.

Gokken op ATP Indian Wells 2019 doen we met 1/10 units op Djokovic tegen een odd van 2.10 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Indian Wells 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker