ATP Houston 2017 voorbeschouwing

Na een Davis Cup week beginnen de mannen weer aan de ATP Tour met onder andere het ATP Houston 2017 toernooi. Dit is het enige ATP toernooi op gravel in de Verenigde Staten en het is meteen het open nationale kampioenschap op gravel. Het is een oud toernooi want de eerste editie was al in 1910. De echte toppers komen deze week nog niet in actie. Vorig jaar won Monaco dit toernooi, lukt het om zijn titel te verdedigen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Houston 2017.

ATP Houston 2017 (gravel)

Na alle hardcourt toernooien begint nu echt het gravelseizoen. De officiële naam voor dit ATP Houston 2017 toernooi is Fayex Sarofim & Co. US Men’s Clay Court Championship. Het toernooi is ATP Houston 2017gerangschikt als een ATP250 toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan $530.000. De winnaar krijgt 250 ATP punten en iets meer dan $95.000 mee naar huis. Er zijn in totaal 28 spelers actief en de top 4 heeft een bye in eerste ronde. De top 4 geplaatste spelers zijn Sock (1), Isner (2), Querrey (3) en Johnson (4). De geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Verdasco (5), Lopez (6), Young (7) en Bellucci (8). Er zijn geen Nederlanders actief tijdens dit toernooi. Een compleet overzicht van de loting en speelschema staat gegeven in deze link.

Favorieten
Er zitten dus heel wat Amerikanen in dit deelnemersveld. Vorig jaar won er echter geen Amerikaan maar wist Monaco voor de tweede keer in zijn loopbaan de titel te pakken in Houston. De meeste gravelspecialisten zitten al in Europa omdat volgende week het Masters toernooi van Monaco begint. Gezien het deelnemersveld zou Sock de beste kansen moeten maken om dit toernooi te winnen. Hij is de laatste jaren sterker geworden en heeft een forehand die qua spin doet lijken op Nadal. Daar zou hij op gravel veel profijt van moeten hebben. We gokken 2/10 units dat Sock ATP Houston 2017 op zijn naam schrijft tegen een odd van 5.50 bij bookmaker 888Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Houston 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!