ATP Hamburg 2019 voorbeschouwing

Op de ATP tour staat er komende week een ATP 500 toernooi gepland in de vorm van ATP Hamburg 2019. Een toernooi wat al sinds halverwege de jaren 80 op de ATP kalender staat. Kenmerkend voor het toernooi is het dak van het center court wat een soort van uitvouwbaar dak heeft, waardoor er tijdens regen altijd gespeeld kan worden. Vorig jaar wist Basilashvili het toernooi. Wie pakt er dit jaar de titel in Hamburg? Wij van gokken op sport geven naast tips op Darts en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Hamburg 2019.

ATP Hamburg 2019 (gravel)

Het Hamburg European Open is de officiele naam van het ATP Hamburg 2019 toernooi. In het verleden was dit een Master toernooi maar uiteindelijk is het geslonken naar het ATP 500 format. Het totale prijzengeld is ruim €1,7 miljoen en de winnaar krijgt ruim €350.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Thiem (1), Zverev (2), Fognini (3), Basilashvili (4), Paire (5), Djere (6), Struff (7) en Garin (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen het jonge Noorse talent Ruud. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Hamburg 2019 favorieten

Voordat de hele grote hardcourt toernooien in de VS beginnen kunnen de gravelbijters nog even genieten van het gemalen baksteen. Met drie spelers uit de top 10 van de wereld is het een sterk bezet toernooi. Zverev is het hele seizoen nog niet in vorm en hij kan op dit moment van iedereen in het veld verliezen. In zijn eerste ronde wedstrijd treft hij Jarry en die heeft net het toernooi in Bastad op zijn naam geschreven. Een pittige tegenstander dus. Ook Thiem kan dit jaar nog niet overtuigen maar in dit veld op gravel moet hij toch wel minimaal de halve finale halen. Daarin kan hij Fognini treffen en daarmee is het altijd afwachten hoe zijn dag is. Dat pakt ook vaak verkeerd uit en daarom gaan we toch voor Thiem als eindwinnaar.

Gokken op ATP Hamburg 2019 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 3.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Hamburg 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker