ATP Halle 2019 voorbeschouwing

Na twee ATP 250 toernooien op gras gaat het korte grasseizoen komende week verder met twee ATP 500 toernooien waaronder ATP Halle 2019. Vorig jaar wist Coric in de finale Federer te verrassen en won daarmee het toernooi. Federer zal ook dit jaar op jacht gaan naar zijn tiende zege in Halle. Lukt het de Zwitser dit jaar wel? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA Tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Halle 2019.

ATP Halle 2019 (gras)

Het Noventi Open is de officiële naam het ATP Halle 2019 toernooi dat jaren te boek stond als het Gerry Weber toernooi. Het stadion is ook vernoemd naar de man die het toernooi in 1993 mogelijk maakte, namelijk Gerry Weber. Het totale prijzengeld is iets meer dan €2,2 miljoen en de winnaar krijgt bijna €430.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen meteen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Federer (1), Zverev (2), Khachanov (3), Coric (4), Monfils (5), Basilashvili (6), Bautista-Agut (7) en Pella (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de nummer twee geplaatste Zverev. Voor een compleet overzicht van de deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Halle 2019 favorieten

Voor ons is er maar één de grote favoriet deze week en dat is Federer. Hij speelde afgelopen week niet in Stuttgart omdat hij dit jaar wel speelde op Roland Garros. Zverev is een goede tweede maar hij kwam wel in actie in Stuttgart en verloor meteen zijn eerste wedstrijd van Brown. Op Roland Garros na heeft de jonge Duitser een ontzettend slecht jaar tot nu toe. Federer zou in de halve finale al revanche kunnen nemen op Coric want ze zitten beide in de onderste helft van het schema.

Gokken op ATP Halle 2019 doen we met 1/10 units op Federer tegen een odd van 2.05 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Halle 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker