ATP Halle 2017 voorbeschouwing

Het tweede ATP500 toernooi dat komende week op het programma staat is ATP Halle 2017. Een toernooi dat sinds 1993 op de ATP kalender staat. Het was een van de eerste toernooien met de mogelijkheid om tijdens een regenbui het dak te sluiten. Federer heeft toernooi maar liefst acht keer op zijn naam geschreven maar verloor vorig jaar in de halve finale van A. Zverev. Federer lag er dit jaar opvallend vroeg uit in Stuttgart. Kan de Zwitser zich revancheren in Halle? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Halle 2017.

ATP Halle 2017 (gras)

De officiële naam van ATP Halle 2017 is het Gerry Weber Open, vernoemd naar de sponsor van dit toernooi. Dat is in dit geval de naam van de oprichter en eigenaar van gelijknamige ATP Halle 2017kledingzaken over heel Duitsland. Het totale prijzengeld van dit toernooi is iets meer dan €1,8 miljoen en de winnaar mag bijna €400.000 mee naar huis nemen. Dit toernooi heeft een deelnemersveld van 32 spelers waardoor iedereen meteen in actie komt tijdens de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Federer (1), Thiem (2), Nishikori (3), A. Zverev (4), Monfils (5), Pouille (6), Bautista-Agut (7) en Ramos-Vinolas (8). Robin Haase is op basis van zijn plaats op de wereldranglijst automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi. Hij speelde opnieuw teleurstellend in Den Bosch en we zagen vooral de negatieve Haase weer op de baan staan. Tijdens dit toernooi neemt hij het in de eerste op tegen Ferrer. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Halle 2017 (favorieten)

Federer won dit toernooi al acht keer maar hij zag er vorige week in Stuttgart niet goed uit en verloor in de eerste ronde tegen Tommy Haas. Hij kreeg één matchpoint in de tiebreak van de tweede set maar wist deze niet te benutten. Daarna zag je toch dat het hem aan wedstrijdritme ontbrak na zijn lange pauze op de tour. De verrassende winnaar van vorig jaar, Mayer, doet ook dit jaar mee maar we verwachten niet dat hi zijn titel zal prolongeren. Thiem versloeg Federer al eens op gras en is aan een goed seizoen bezig. Nishikori heeft het hele seizoen al te maken met blessures en de vraag is of hij fit genoeg is. A. Zverev, Pouille en Monfils hebben in het verleden laten zien goed op gras uit de voeten te kunnen. Dat maakt het voor ons lastig om te bepalen wie de beste kans heeft om dit toernooi te winnen. Want hoe is het met de status van Federer?

We kiezen daarom niet voor de Zwitser maar voor de Oostenrijker Thiem. Hij heeft al een goed seizoen achter de rug en kan goed op gras uit de voeten. We gokken 2/10 units tegen een odd van 5.00 bij bookmaker KroonSport.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Halle 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!