ATP Gstaad 2018 voorbeschouwing

Voordat de grote hardcourt toernooien in de Verenigde Staten gaan beginnen zijn er deze week nog twee Europese graveltoernooien waaronder ATP Gstaad 2018. Een toernooi dat bekend staat om zijn prachtige achtergrond van de Alpen. Vorig jaar wist Fognini dit toernooi te winnen. Kan hij zijn titel verdedigen in Zwitserland? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Gstaad 2018.

ATP Gstaad 2018 (gravel)

De officiele naam van het ATP Gstaad 2018 toernooi is het J. Safra Sarasin Swiss Open Gstaad. Een ATP 250 toernooi en het totale prijzengeld is iets meer dan €500.000. De winnaar van het toernooi mag uiteindelijk een cheque meenemen van €… Er zijn in totaal 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Fognini (1), Bautista-Agut (2), Coric (3), Rublev (4), Haase (5), Sousa (6), Garcia-Lopez (7) en Lopez (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en neemt hopelijk zijn goede vorm mee van Kroatië naar Zwitserland. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Gstaad 2018 favorieten

De echte gravel toppers zijn aanwezig in Hamburg waar een ATP 500 toernooi op het programma staat. Voor de subtop een mooie gelegenheid om ver te komen op een ATP 250 toernooi. Vorige week waren de vrouwen aan de beurt in Gstaad. Haase heeft het goed gedaan in Umag en kan hopelijk zijn vorm behouden. Fognini won vorig jaar en het voordeel van dit toernooi is dat de ballen hoog opstuiten en wat sneller door de lucht bewegen. Dat komt omdat Gstaad natuurlijk op hoogte ligt. Ideaal voor de kleine Fognini die met zijn harde klappen makkelijk onder de bal kan komen.

Gokken op ATP Gstaad 2018 doen we met 1/10 units op Fognini tegen een odd van 7.50 bij bookmaker Netbet.

Zelf gokken op ATP Gstaad 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!