ATP Geneve voorbeschouwing

Net als bij de dames zijn er bij de heren op de ATP Tour twee kleine graveltoernooien voorafgaand aan het tweede Grand Slam van dit jaar. ATP Geneve is één van deze twee toernooien en maakte vorig jaar zijn comeback nadat het laatste toernooi in 1991 werd gehouden. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Geneve.

ATP Geneve (gravel)
Dit is een ATP250 toernooi dat door de gravelspelers als laatste voorbereiding zal dienen voor Roland Garros. Vorig jaar won de Braziliaan Bellucci het toernooi en hij zal proberen om zijn titel te verdedigen. Het toernooi heeft een totale prijzenpot van iets minder dan €500.000. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top 4 van de plaatsingslijst ATP Geneveeen bye heeft in de eerste ronde. De top vier geplaatste spelers bestaat uit Wawrinka (1), Ferrer (2), Cilic (3) en Isner (4). Ferrer is toegelaten met een wildcard, hij wil na zijn mindere spel van de afgelopen weken toch nog wat extra ritme opdoen. De overige geplaatste spelers die nog wel in de eerste ronde in actie moeten komen zijn Kohlschreiber (5), Delbonus (6), Johnson (7) en Querrey (8). Op dit toernooi zijn geen Nederlanders actief.

Favorieten
Wawrinka probeerde vorig jaar dit toernooi in eigen land al te winnen maar moest zijn meerdere erkennen in de Braziliaan Bellucci. Toch zien we hem als grote favoriet om dit toernooi op zijn naam te schrijven. Hij is de enige echte topper in dit veld, speelt in eigen huis en kan goed overweg op gravel. Alleen de motivatie vlak voor Roland Garros is een vraagteken. Toch gokken we 2/10 units op Wawrinka to win ATP Geneve tegen een odd van 3.25 bij Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op tennis zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands