ATP Finals 2020 voorbeschouwing

Het laatste toernooi van dit tennisjaar is van start gegaan in Londen in de vorm van de ATP Finals 2020. Her prestigieuze eindtoernooi van de ATP waar de beste acht spelers van het jaar aan deelnemen. Vorig jaar wist Tsitsipas verrassend het toernooi te winnen. De Griek verloor gisteren al zijn eerste wedstrijd in de poule en prolongatie gaat er daardoor lastig uitzien. Wie pakt dit jaar de titel in de O2 Arena? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie en WTA Tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Finals 2020.

ATP Finals 2020 (hard, indoor)

Net als de afgelopen jaren zijn er twee poules van vier spelers en de beste twee spelers uit de poule spelen een kruisfinales tegen de andere twee spelers uit de andere poule. De eerste poule, Tokyo 1970, heeft als spelers Djokovic, Medvedev, Zverev en Schwartzman. In de andere poule, London 2020, zitten Nadal, Thiem, Tsitsipas en Rublev. Het totale prijzengeld is ruim $5,7 miljoen en wanneer een speler het toernooi ongeslagen wint dan neemt hij ruim $1,5 miljoen aan prijzengeld mee naar huis. Alle deelnemers krijgen een startbonus van $153.000 en datzelfde bedrag krijgen ze bij elke overwinning in de poule. De halve finale winnen levert $402.000 op en na het winnen van de finale krijgt de speler $550.000.

ATP Finals 2020 favorieten

Nadal heeft dit toernooi nog niet eerder gewonnen en zou dolgraag zijn erelijst nog completer willen maken. In Parijs verloor hij van Zverev in de halve finale. De Tokyo 1970 poule is wat ons betreft de zwaarste poule. Nadal heeft gisteren zijn eerste overwinning geboekt in de poule door Rublev in twee sets te verslaan. Nadal zal de poulefase wel doorkomen maar daarna verwachten we toch dat hij het moeilijk gaat krijgen tegen een speler uit de andere poule. Voor Djokovic wist dit eindtoernooi al vijf keer te winnen maar de laatste keer was in 2015. Hij is bij de bookmakers de favoriet maar de afgelopen jaren zijn er zoveel verrassende winnaars geweest dat we daar dit jaar ook voor kiezen. Medvedev won twee weken geleden nog het ATP Masters toernooi in Parijs door Zverev te verslaan. Aan zijn vorm ligt het niet en we gaan dan ook voor hem deze week in Londen.

Gokken op ATP Finals 2020 doen we met 1/10 unit op Medvedev tegen een odd van 5.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Finals 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker