ATP Finals 2017 voorbeschouwing

Het laatste ATP toernooi van 2017 begint zondag met de ATP Finals 2017 in Londen. De beste acht spelers van het afgelopen jaar nemen het tegen elkaar op in twee poules. Door blessures zijn grote namen als Djokovic en Murray niet aanwezig. Daarnaast zijn vaste klanten als Wawrinka en Nishikori ook afwezig door blessureleed. Daarnaast hebben Federer en Nadal de laatste weken last van blessures, maar zullen wel spelen op dit toernooi. Blijven ze fit of gaat een andere speler met de titel aan de haal? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en Formule1 tips ook tips om te gokken op ATP Finals 2017.

ATP Finals 2017 (hard indoor)

De officiële naam van dit toernooi is de Nitto 2017 ATP Finals en zal worden gehouden van 12 tot en met 19 november in de O2 arena in Londen. De prijzengeld voor dit eindejaar toernooi is erg groot. Iedere speler krijgt als deelname fee een bedrag van $191.000 en datzelfde bedrag krijgen de spelers ook bij een overwinning in de groepsfase. Haalt een speler de finale dat krijgt hij gegarandeerd $585.000 en de winnaar ontvangt $1.785.000. Een speler dat ongeslagen het toernooi weet te winnen ontvangt in totaal $2.549.000 aan prijzengeld.

ATP Finals 2017 groups

De acht spelers die zich gekwalificeerd hebben voor de ATP Finals 2017 zijn Nadal, Federer, A. Zverev, Cilic, Goffin, Sock, Thiem and Dimitrov. Deze acht spelers zijn verdeeld in twee groepen van vier genaamd de Peter Sampras groep en de Boris Becker groep. Iedereen speelt één keer tegen elkaar en de top twee van iedere groep speelt de kruisfinales tegen de andere groep. De winnaar hiervan speelt op 19 november de finale. Alle wedstrijden gaan over een best of drie tiebreak sets format.
ATP Finals 2017

ATP Finals 2017 favorieten

Van de Big 4 zijn alleen Nadal en Federer aanwezig. Nadal zal hoe dan ook het jaar afsluiten als nummer één van de wereld. De vraag is of hij voldoende is hersteld van zijn knieblessure waardoor hij in Parijs moest opgeven en niet startte in Basel. Federer startte niet in Parijs vanwege een rugblessure. Ook bij hem is de vraag of hij helemaal is hersteld voor dit toernooi. Toch verwachten we dat deze mannen ver gaan komen mede omdat de tegenstand niet van het niveau is van de afgelopen jaren. Djokovic, Nishikori, Raonic en Wawrinka zijn van een beter niveau dan Dimitrov, Goffin en Sock. Daarnaast zijn Thiem en Zverev erg wisselvallig en heeft alleen Cilic bewezen dat hij een slam kan winnen.

Gokken op ATP Finals 2017 doen we toch dat Federer het toernooi zal winnen tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Finals 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!