ATP Estoril 2018 voorbeschouwing

Samen met nog twee andere ATP 250 toernooien staat deze week in Portugal het ATP Estoril 2018 op het programma. Net als het toernooi in Istanboel staat dit toernooi voor het vierde jaar op rij in op de ATP kalender. Vorig jaar won de Spanjaard Carreno-Busta dit toernooi en hij zal proberen om zijn titel te verdedigen. Wij van gokken op sport geven naast tips op de Eredivisie en WTA tennis een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Estoril 2018.

ATP Estoril 2018 (gravel)

Het Millennium Estoril Open is de officiële naam van het ATP Estoril 2018 dat als ATP 250 staat genoteerd. Een wat kleiner toernooi op weg naar het volgende Masters toernooi in Madrid. Het totale prijzengeld is iets meer dan €500.000 en de winnaar mag ongeveer €90.000 mee naar huis nemen. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier van de plaatsingslijst een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Anderson (1), Carreno-Busta (2), Edmund (3), Muller (4), Ramos-Vinolas (5), Haase (6), Mayer (7) en Medvedev (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en is zelfs als zesde geplaatst. Hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Brit Norrie. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Estoril 2018 favorieten

Anderson is de enige speler uit de mondiale top 10 aanwezig in Estoril. Toch is hij niet echt een gravelspeler en rendeert hij het beste op hardcourt banen. Carreno-Busta staat inmiddels niet meer in de top 10, maar is op plaats 12 nog altijd de beste gravelspeler in dit deelnemersveld. Hij zal het goede gevoel van vorig jaar met zich meenemen en we verwachten dat dit, ondanks dat het nog niet een al te best jaar is voor de Spanjaard, een voordeel zal zijn.

Gokken op ATP Estoril 2018 doen we met 1/10 units op Carreno-Busta tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Mr. Green.

Zelf gokken op ATP Estoril 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!