ATP Dubai 2019 voorbeschouwing

Nadat de vrouwen afgelopen week in Dubai waren gaan de mannen komende week van start tijdens het ATP Dubai 2019 toernooi. Een ATP500 toernooi waar vorig jaar verrassend Bautista-Agut de titel wist te pakken. Federer is als tweede geplaatst en kan dit toernooi voor de achtste keer op zijn naam schrijven. Nishikori is als eerste geplaatst en hoopt op een betere vorm dan tijdens het vorige ATP500 toernooi in Rotterdam. Wie zal de zege pakken in Dubai? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Dubai 2019.

ATP Dubai 2019 (hard)

Net als bij de dames is de officiële naam van dit toernooi de Dubai Duty Free Tennis Championships. Na de indoortoernooien in Europa gaat de ATP Tour dus weer door op de outdoor banen. Het totale prijzengeld is ruim $2,7 miljoen en de winnaar mag ruim $560.000 mee naar huis nemen. Er zijn 32 spelers actief dus iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nishikori (1), Federer (2), Cilic (3), Khachanov (4), Tsitsipas (5), Coric (6), Raonic (7) en Medvedev (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen een nog onbekende kwalificatie speler. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Dubai 2019 favorieten

Tsitsipas heeft zich goed hersteld van een tegenvallende prestatie in Rotterdam door in Marseille de finale te halen. Khachanov zal ook uit zijn op revanche want ook hij lag er snel uit in Rotterdam. Nishikori kon zijn favorietenrol op datzelfde toernooi niet waar maken en is nu opnieuw de nummer één geplaatst. Monfils is ongeplaatst en hoopt zijn zege van twee weken geleden een goed vervolg te geven. Toch denken we dat Federer hier zijn achtste titel gaat pakken die na de Australian Open weer speelt. Hij zit in het onderste gedeelte van het schema en dat is wat ons betreft de makkelijke kant. Zo ontloopt hij Tsitsipas, Monfils, Medveded en natuurlijk Nishikori. In onze ogen lastige spelers voor Federer omdat ze de slagenwisselingen lang vol kunnen houden.

Gokken op ATP Dubai 2019 doen we met 1/10 unit op Federer tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Dubai 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker