ATP Dubai 2018 voorspelling

Samen met ATP Acapulco staat er deze week een ander ATP 500 toernooi op het programma in de vorm van ATP Dubai 2018. Een toernooi waar vroeger altijd de grote namen aanwezig waren maar de afgelopen jaren is het wat minder. Met name door de week waarin dit toernooi staat gepland. Om van Dubai terug naar Amerika te reizen is natuurlijk vermoeiender dan vanuit Acapulco. Toch is het grote geld hier te verdienen. Murray won vorig jaar dit toernooi maar hij zal zijn titel vanwege blessureleed niet kunnen verdedigen. Wie wint er dit jaar in Dubai? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal ook tips om te gokken op ATP Dubai 2018.

ATP Dubai 2018 (hard)

De officiële naam van ATP Dubai 2018 is het Dubai Duty Free Tennis Championships. Een week nadat de vrouwen er hebben gespeeld is het de beurt aan de mannen. Het prijzengeld is in totaal iets meer dan $2,6 miljoen en daarmee zit het veel hoger dan in Acapulco. De winnaar krijgt ruim $560.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen tijdens de eerste ronde in actie komt. De top 8 geplaatste spelers zijn Dimitrov (1), Pouille (2), Bautista-Agut (3), Dzumhur (4), Gasquet (5), Kohlschreiber (6), Krajinovic (7) en Sugita (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Franse qualifier Hayles. Dit is een kleine wijziging want hij zou eerst aantreden tegen de Italiaan Lorenzi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Dubai 2018 favorieten

We zien bijna allemaal namen van spelers die tijdens de indoortoernooien in Europa actief zijn geweest. Dimitrov is als eerste geplaatst deze week bij het ontbreken van Federer en Djokovic. De Bulgaar is bezig aan een goed jaar en stond nog in de finale van Rotterdam. Maar daarin was hij kansloos tegen Federer maar hij had ook de griep. Dat is inmiddels ruim een week geleden en daar zal hij inmiddels wel zijn van hersteld. Dit deelnemersveld is gezien de afgelopen jaren echt zeer matig met maar één speler uit de mondiale top 10 en twee uit de top 20. Gezien dit deelnemersveld is hij toch wel de grote favoriet

Gokken op ATP Dubai 2018 doen we met 1/10 unit op een eindzege van Dimitrov tegen een odd van 3.25 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Dubai 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Dubai 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!