ATP Doha 2019 voorbeschouwing

Tijdens de eerste week van het nieuwe tennisseizoen is ATP Doha 2019 het toernooi waar de spelers het meeste kunnen verdienen. Een prestigieus toernooi waar voorheen alle wereldtoppers aanwezig waren, maar dat is de afgelopen jaren niet meer het geval. Djokovic is nog wel van de partij en hij start zijn 2019 seizoen in Doha waar hij al twee keer eerder de zege wist te pakken. Lukt het hem om voor de derde keer te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op WK darts en Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Doha 2019.

ATP Doha 2019 (hard)

Het Qatar ExxonMobil Open is de officiële naam voor het ATP Doha 2019 toernooi. Het prijzengeld is ondanks de ATP 250 status toch ruim $1,3 miljoen. De winnaar van het toernooi mag bijna $220.000 bijschrijven op zijn rekening. In tegenstelling tot de andere toernooien van deze week zijn er hier wel 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De acht geplaatste spelers zijn Djokovic (1), Thiem (2), Khachanov (3), Checcinato (4), Basilashvilli (5), Goffin (6), Bautista Agut (7) en Verdasco (8).

ATP Doha 2019 favorieten

De ATP Finals moest de kroon op een top jaar worden van Djokovic die vanuit een blessure terug was gekomen op de ATP Tour en weer de nummer 1 van de wereld is geworden. Toch verloor hij in de finale van de Finals verrassend van Zverev. Misschien was het net een wedstrijd te veel maar gezien zijn top prestaties in het tweede gedeelte van vorig seizoen. We verwachten dat hij gedreven aan de start van het nieuwe seizoen zal staan en dit toernooi zal winnen.

Gokken op ATP Doha 2019 doen we met 2/10 units op Djokovic tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Doha 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands