ATP Doha 2018 voorbeschouwing

Misschien wel het grootste ATP250 op de ATP kalender staat meteen op het programma tijdens de eerste week in de vorm van ATP Doha 2018. Met meer dan het dubbele aan prijzengeld ten opzichten van Pune en Brisbane trekt dit toernooi altijd goede spelers. Toch is de tijd dat de Big Four hier allemaal aanwezig was voorbij. Djokovic zou aanwezig zijn maar moet afhaken vanwege een blessure. Het is een tijd geleden dat dit toernooi geen speler van de Big Four start op dit toernooi. Wie pakt nu de zege? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op ATP Doha 2018.

ATP Doha 2018 (hard)

Qatar Exxonmobil Open is de officiële naam van het ATP Doha 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is iets minder dan $1,3 miljoen en de winnaar krijgt naast de 250 ATP punten een cheque van bijna $220.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief en daardoor komt iedereen in actie tijdens de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Thiem (1), Carreno-Busta (2), Berdych (3), Ramos-Vinolas (4), Gasquet (5), Krajinov (6), Verdasco (7) en Lopez (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Doha 2018 (favorieten)

Novak Djokovic zou zijn rentree maken op de ATP tour nadat hij vorig jaar bijna een half jaar aan de kant stond, maar hij kon op het demonstratietoernooi van Abu Dhabi nog niet spelen en heeft zich ook afgemeld voor deze wedstrijd. Hij heeft nog altijd te veel last van zijn elleboog. Thiem, die vorig jaar ontzettend veel speelde, is inmiddels een vaste top tien speler is. Hij zou de grote uitdager zijn van Djokovic op dit toernooi maar zonder hem is Thiem nu de favoriet voor de titel..

Gokken op ATP Doha 2018 doen we met 1/10 unit dat Thiem het toernooi zal winnen tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Doha 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!