ATP Delray Beach 2018 voorbeschouwing

Naast het toernooi in Marseille staat er nog een ATP250 toernooi op het programma met ATP Delray Beach 2018. Een toernooi wat altijd op de route ligt naar de grote masters series toernooi in de Verenigde Staten. Vorig jaar wist Sock dit toernooi te winnen en hij gaat ook als eerste reekshoofd beginnen aan dit toernooi. Lukt het hem om zijn titel te verdedigen? Wij van gokken op sport geven naast tips op de Darts ook tips om te gokken op ATP Delray Beach 2018.

ATP Delray Beach 2018 (hard)

Het Delray Beach Open is de officiële naam van het ATP Delray Beach 2018 toernooi en is na het toernooi van vorige week in New York het tweede hardcourt toernooi dit jaar in de VS. Het totale prijzengeld is iets minder dan $560.000 en de winnaar krijgt bijna $95.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief waardoor iedereen meteen in actie komt tijdens de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Sock (1), Del Potro (2), Anderson (3), Querrey (4), Kyrgios (5), Isner (6), Mannarino (7) en Chung (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Delray Beach 2018 favorieten

Veel spelers zijn actief geweest in New York en blijven in de States om op hardcourt te spelen. Het gaat wel van indoor naar outdoor waardoor de baan iets minder snel zal zijn. Kyrgios speelde niet in Rotterdam maar is fit genoeg om hier te starten. Raonic is gezakt op de wereldranglijst en is daardoor niet meer geplaatst. Sock mag het daardoor al in de eerste ronde tegen hem opnemen. We zien ook Chung terug op de ATP Tour nadat hij de halve finale wist te halen tijdens de Australian Open. Sock heeft niet de vorm als vorig jaar en we verwachten niet dat hij opnieuw dit toernooi wint. We geven de beste kansen aan Del Potro om dit toernooi voor de tweede keer te winnen, hij won al in 2011.

Gokken op ATP Delray Beach 2018 doen we op een toernooizege van Del Potro met 1/10 units tegen een odd van 15.00 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP Delray Beach 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Delray Beach 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!