ATP Cordoba 2019 voorbeschouwing

In Zuid-Amerika begint zoals gebruikelijk na de Australian Open de Golden Swing met dit jaar het ATP Cordoba 2019. Een reeks toernooien in Zuid en Midden Amerika met name op gravel. ATP Cordoba 2019 is een nieuw toernooi op de ATP kalender. Wie dus niet in actie wil komen op indoortoernooien kan kiezen voor het gravel. Het toernooi heeft een aantal aantrekkelijke spelers weten te lokken maar de echte gravel top is hier nog niet aanwezig. Wie pakt de eerste titel ooit in Cordoba? Wij van gokken op sport geven naast tips op voetbal en darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Cordoba 2019.

ATP Cordoba 2019 (gravel)

Het Cordoba Open is de officiële naam van het ATP Cordoba 2019 toernooi, een ATP 250 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan $525.000 en de winnaar mag ruim $90.000 mee naar huis nemen. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers zijn Fognini (1), Cecchinato (2), Schwartzman (3), Carreno-Busta (4), Jarry (5), Jaziri (6), Mayer (7) en Pella (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Cordoba 2019 favorieten

In tegenstelling tot andere ATP toernooien tijdens de Golden Swing is dit niet een toernooi op extreme hoogte. Hierdoor zullen de ballen wat minder snel door de lucht gaan en zal deze ook minder hoog opstuiten. Het eerste graveltoernooi van het jaar en het is altijd even afwachten wie er meteen de vorm te pakken heeft. Fognini kan als geen ander op gravel spelen maar hij is in onze ogen toch te wisselvallig om dit toernooi te winnen. Hij houdt zelf ook meer van de grotere toernooien waar veel publiek is, dan presteert hij op zijn best. Schwartzman is als derde geplaatst en zal zeker gemotiveerd zijn om voor thuispubliek te willen winnen.

Gokken op ATP Cordoba 2019 doen we met 1/10 unit op Schwartzman tegen een odd van 4.00 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op ATP Cordoba 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands