ATP Cincinnati 2018 voorbeschouwing

Komende week staat er opnieuw een ATP 1000 Masters series op het programma in de vorm van ATP Cincinnati 2018. Afgelopen week speelden de mannen in Toronto al een Masters toernooi. Federer zal tijdens dit toernooi wel spelen. Deze baan is iets sneller in vergelijking met vorige week in Toronto. Lukt het Federer om zijn achtste titel te pakken in Cincinnati? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Cincinnati 2018.

ATP Cincinnati 2018 (hard)

Het Western & Southern Open is de officiële benaming van het ATP Cincinnati 2018 toernooi. Het totale prijzengeld is ruim $6,3 miljoen en de winnaar mag ruim $1 miljoen mee naar huis nemen. Er zijn 56 spelers actief waardoor de top acht geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), Federer (2), Zverev (3), Del Potro (4), Dimitrov (5), Anderson (6), Cilic (7) en Thiem (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en moet het in de eerste ronde opnemen tegen Krajinovic. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Cincinnati 2018 favorieten

Net als Federer zal ook Del Potro zijn opwachting maken op dit toernooi. In Toronto zegde hij op het laatste moment omdat hij toch weer wat last had van zijn pols nadat hij de week ervoor tot de finale kwam in Mexico. Daardoor is de complete top 10 van de wereld aanwezig op dit toernooi. Vanwege de snellere banen is Federer voor ons de favoriet om dit toernooi te winnen. Toch is het ook voor hem altijd lastig om de eerste wedstrijd sinds lange tijd weer te spelen, maar we durven het risico wel te nemen.

Gokken op ATP Cincinnati 2018 doen we met 2/10 units op Federer tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Cincinnati 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!