ATP Cincinnati 2017 voorbeschouwing

Nadat we vorige week in Canada waren verplaatst het tennis circus zich komende week terug naar de Verenigde Staten voor het Master toernooi ATP Cincinnati 2017. Opnieuw een groot ATP1000 toernooi op weg naar het laatste slam van het jaar. Op weg naar ATP Montreal zagen we Wawrinka en Djokovic voor de rest van het seizoen afhaken. Murray moest vanwege een blessure afzeggen maar staat vooralsnog wel op de lijst om aan dit toernooi deel te nemen. Zal Federer voor de achtste keer dit toernooi winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Cincinnati 2017.

ATP Cincinnati 2017 (hard)

De officiële naam van het ATP Cincinnati 2017 toernooi is het Western & Southern Open, vernoemd naar de grote hoofdsponsor van het toernooi. In twee weken ATP Cincinnati 2017dus twee grote ATP1000 Masters toernooien op weg naar de US Open. De totale prijzenpot is iets minder dan $5 miljoen en de winnaar krijgt naast de 1000 punten voor de wereldranglijst net iets meer dan $950.000 mee naar huis. Er zijn 56 spelers actief wat wil zeggen dat de top 8 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Nadal (1), Federer (2), Thiem (3), A. Zverev (4), Nishikori (5), Raonic (6), Dimitrov (7) en Tsonga (8). Robin Haase is op basis van zijn huidige ranking automatisch toegelaten tot het toernooi. Hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen Mannarino. Voor een compleet overzicht van de complete loting en alle deelnemers verwijzen we naar deze link.

ATP Cincinnati 2017 favorieten

Murray haakt ook voor dit toernooi af vanwege de blessure aan zijn heup. Cilic, de titelverdediger, is er ook niet bij vanwege een blessure. Vorige week zagen e met name Federer goed spelen. Naast hem zagen we ook A. Zverev goed spelen. Nadal verloor verrassend van de Canadees Shapovalov in de derde ronde. Nadal had dit toernooi de kans om de nummer 1 positie over te nemen van Murray maar dat lukte dus uiteindelijk niet. Haase had een bijzonder goed toernooi. Door de afmelding van Berdych kwam hij in de tweede ronde geen geplaatste spelers tegen en dat opende de deur voor hem. De baan in Cincinnati is wat sneller in vergelijking met Montreal. Dit toernooi speelt zich ook af in warmere omstandigheden waardoor de bal sneller door de lucht gaat. Een factor die met name Federer ten goede komt. Hij wist dit toernooi al zeven keer te winnen en we denken dat hij zege nummer acht gaat boeken.

We gokken 1/10 unit dat Federer ATP Cincinnati 2017 wint tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Mr. Green.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Cincinnati 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je dan gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!