ATP Brisbane 2019 voorbeschouwing

Het tennisseizoen van 2019 gaat de laatste dag van 2018 van start met diverse toernooien waaronder ATP Brisbane 2019. Een toernooi waar dit jaar veel toppers aan meedoen ondanks dat het een ATP 250 toernooi is. Nadal en Murray zullen het seizoen starten in Brisbane om ritme op te doen voor de Australian Open. Vorig jaar wist lokale held Kyrgios dit toernooi te winnen. Het was een goede start van het jaar maar uiteindelijk zakte hij gedurende het jaar flink weg. Lukt het hem om opnieuw een goede start te maken? Wij van gokken op sport geven naast tips op ITF Tennis en Darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Brisbane 2019.

ATP Brisbane 2019 (hard)

Het Brisbane International is de officiële naam van het ATP Brisbane 2019 toernooi wat de opening van het nieuwe seizoen zal zijn. Net als vorig jaar is dit een gecombineerd toernooi met de vrouwen. Het totale prijzengeld van dit toernooi is bijna $530.000 en de winnaar krijgt ruim $90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief en de top vier geplaatste spelers hebben dus een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), Murray (2), Nishikori (3), Edmund (4), Medvedev (5), Raonic (6), Dimitrov (7) en De Minaur (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi.

ATP Brisbane 2019 favorieten

We kunnen stellen dat het een bijzonder sterk deelnemersveld is in Brisbane. Toch is het afwachten welke speler het beste uit de winter is gekomen. Nadal en Murray hebben grote stukken van vorig jaar gemist en maken na lange afwezigheid hun terugkomst op de ATP Tour. We verwachten niet meteen dat ze het toernooi gaan winnen. We gaan daarom voor een verrassing. Medvedev is een speler die vorig jaar al bijzonder veel progressie heeft geboekt. Werkt hard op de baan en we verwachten dat hij tijdens de winterperiode veel werk heeft verzet.

Gokken op ATP Brisbane 2019 doen we met 1/10 units op Medvedev tegen een odd van 10.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Brisbane 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker