ATP Boekarest voorbeschouwing

Naast het ATP toernooi in Barcelona is er ook een kleiner ATP250 toernooi in Boekarest. Vorig jaar won de Spanjaard Garcia-Lopez de titel. Wie zal er dit jaar de titel winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Boekarest.

ATP Boekarest (gravel)
In de schaduw van het ATP500 toernooi in Barcelona is er deze week ook een ATP250 toernooi in Boekarest. De officiële naam van dit toernooi is de BRD Nastase Tiriac Trophy waarmee het de ATP Boekarest Logotwee bekendste Roemeense tennissers uit de geschiedenis weet te eren. Het totale prijzengeld van dit toernooi is iets meer dan €450.000. Er zijn 28 spelers actief waarvan de top 4 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top 4 bestaat uit Tomic (1), Karlovic (2), Delbonis (3) en Garcia-Lopez (4). De andere geplaatste spelers zijn Baghdatis (5), Pella (6), Lorenzi (7) en Mathieu (8). De Nederlander Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en moet het in de eerste ronde opnemen tegen de Italiaanse qualifier Arnaboldi. Tijdens het ATP Masters toernooi in Monte Carlo was te zien dat Haase alles behalve klaar was om weer te tennissen, gezien zijn situatie met de trainer en alles wat daarbij speelt. Mocht Haase de eerste ronde overleven dan mag hij het in de tweede ronde opnemen tegen Tomic, het eerste reekshoofd.

Favorieten
Tomic komt net terug van een blessure en we verwachten dat hij nog veel ritme op zal moeten doen, en deze week niet voor de titel in aanmerking komt. Delbonis won het ATP Marrakech toernooi maar moest twee dagen later al in de eerste ronde vertrekken uit Monte Carlo. Misschien dat de vermoeidheid toch een rol speelde. Titelverdediger Garcia-Lopez verloor in Monte Carlo in de tweede ronde van Federer maar komt dat soort tegenstand niet tegen op dit toernooi. Hij zal er zeker op gebrand zijn om weer ver te komen. Voor ons is Delbonis de favoriet om dit toernooi te winnen. Hij is een gravel speler in optima forma en op de kleinere graveltoernooien altijd een kanshebber. We gokken 2/10 units op de outright overwinning van Delbonis tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon. Een andere speler waar ons ook op valt is Dzumhur. Hij heeft de afgelopen weken goed tennis laten zien. In Monte Carlo haalde hij via het kwalificatietoernooi de derde ronde en verloor daar nipt in de tiebreak van Raonic. Omdat hij de man in vorm is gokken we 1/10 units op de outright overwinning van Dzumhur tegen een odd van 15.50 bij bookmaker Betway.

Andere top bookmakers om te wedden op tennis zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands