ATP Beijing 2019 voorbeschouwing

Het tweede ATP 500 toernooi wat deze week op de ATP kalender staat is het ATP Beijing 2019 toernooi. Net als in Tokyo hebben de spelers voor het laatst de mogelijkheid om zich voor te bereiden op het Masters toernooi in Shanghai. Het is een groter toernooi ten opzichte van Tokyo met beter deelnemersveld en meer prijzengeld. Vorig jaar wist Basilashvili hier verrassend de titel te pakken. Wie gaat hem dit jaar opvolgen? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Beijing 2019.

ATP Beijing 2019 (hard)

De officiële naam van het ATP Beijing 2019 toernooi is het China Open. Het totale prijzengeld is ruim $3,5 miljoen en de winnaar krijgt een cheque van bijna $740.000. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De geplaatste speler van dit toernooi zijn Thiem (1), Zverev (2), Tsitsipas (3), Khachanov (4), Bautista Agut (5), Fognini (6), Monfils (7) en Berrettini (8). Er zijn geen Nederlanders actief. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het complete speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Beijing 2019 favorieten

Met vijf top 10 spelers aanwezig op dit toernooi is het een ster bezet toernooi. Alle geplaatste spelers staan in de top 15 van de wereldranglijst. Toch is de complete top 4 afwezig met Djokovic actief in Tokyo en de andere komen deze week nog niet in actie. Het deelnemersveld ligt dus dicht op elkaar en dat maakt dit toernooi een open toernooi. Een uitgesproken favoriet is er dan ook niet. Het is een vrij trage baan en dat maakt het geschikt voor spelers die de slagenwisseling lang vol kunnen houden. De Spanjaard Bautista Agut is zo’n speler en naar hem gaat nu onze voorkeur.

Gokken op ATP Beijing 2019 doen we met 1/10 unit op Bautista Agut tegen een odd van 10.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Beijing 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker