ATP Beijing 2017 voorbeschouwing

Na wat kleinere toernooien in China schakelt de ATP Tour door met ATP500 toernooien in Japen en het ATP Beijing 2017 in China. De mannen spelen met ATP Beijing 2017 een gezamenlijk toernooi met de vrouwen. Murray won dit toernooi vorig jaar maar hij kan zijn titel niet verdedigen omdat hij geblesseerd is. Nadal is nu de blikvanger in Beijing, kan hij ook de titel pakken? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips ook tips voor het tennis met onder andere ATP Beijing 2017.

ATP Beijing 2017 (hard)

Op het vroegere olympisch tennispark van Beijing waar het ATP Beijing 2017 zal plaatsvinden. De officiële naam van het toernooi is het China Open. Een groot toernooi als het gaat om prijzengeld want dat is ruim $3 miljoen. De winnaar mag naast de 500 punten ook een cheque van ruim $650.000. Er zijn in totaal 32 spelers actief en iedereen start dus in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Nadal (1), A. Zverev (2), Dimitrov (3), Carreno-Busta (4), Bautista-Agut (5), Isner (6), Berdych (7) en Kyrgios (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Fognini. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Beijing 2017 favorieten

Normaal gesproken is dit toernooi beter bezet maar de meeste top spelers zijn geblesseerd en komen de rest van het jaar niet meer in actie. Nadal komt na zijn US Open winst weer in actie op de ATP Tour. Hij heeft wel in de Laver Cup gespeeld maar dat is geen officieel toernooi. In dit deelnemersveld zien we eigenlijk geen enkele speler die het hem moeilijk kan maken.

De Baan is niet de snelste en dat komt het spel van Nadal ten goede. We gokken 2/10 units dat Nadal ATP Beijing 2017 wint tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Beijing 2017 en om te voetbalwedden staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!