ATP Beijing 2016 voorbeschouwing

Naast het ATP Tokyo toernooi staat er met ATP Beijing deze week nog een ander ATP500 op de ATP kalender. Hoewel beide toernooien de ATP500 status hebben is dit toernooi in China aanmerkelijk groter als het gaat om het prijzengeld. We zien dan ook dat toppers als Murray en Nadal deze week de voorkeur geven aan ATP Beijing. De laatste 4 jaar wist Djokovic dit toernooi te winnen. Dit jaar is hij er niet bij, wie wordt zijn opvolger? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Beijing.

ATP Beijing (hard)
Het toernooi zat plaatsvinden op het Beijing Olympic Green Tennis Center dat voor de olympische spelen van 2008 is aangelegd. Het complex heeft 11 atp-beijingstadion banen en het centre court heeft tegenwoordig een verschuifbaar dak waardoor er altijd kan worden getennist. De officiële naam is de China Open en het heeft in totaal een prijzenpot van bijna $3 miljoen. De winnaar van het toernooi mag iets minder dan $700.000 in ontvangst nemen plus 500 punten. Er zijn 32 spelers actief op dit toernooi en iedereen start in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Murray (1), Nadal (2), Raonic (3), Thiem (4), Ferrer (5), Pouille (6), Bautista-Agut (7) en Gasquet (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi.

Favorieten
De bezetting van dit toernooi is een stuk beter ten opzichte van ATP Tokyo. Dat heeft natuurlijk te maken met het prijzengeld van dit toernooi. Omdat Djokovic en Wawrinka beide niet in actie komen deze week is voor ons Murray automatisch de favoriet. Hij is de beste tennisser van het veld en gezien de loting mag het geen enkel probleem zijn om minimaal de finale te halen. Thiem zit in zijn gedeelte maar hij speelt de laatste weken wel heel veel en dat zal op een gegeven moment toch zijn tol gaan eisen. We gokken 3/10 units dat Murray ATP Beijing wint tegen een odd van 2.25 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Beijing staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands