ATP Bazel 2019 voorbeschouwing

Het tweede ATP 500 toernooi dat komende week op het programma staat is het ATP Bazel 2019 toernooi. Een toernooi wat altijd samen met ATP Wenen op de kalender staat in voorbereiding op het laatste ATP 1000 Masters toernooi in Parijs. Federer won vorig jaar voor de negende keer de titel in zijn thuisstad Bazel. Hij zal proberen om het voor een derde keer op rij te winnen en daarmee de tien zeges compleet te maken. Gaat hem dat lukken? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Bazel 2019.

ATP Bazel 2019 (indoor hard)

De officiële naam voor het ATP Bazel 2019 toernooi is het Swiss Indoors Basel. Een ATP 500 toernooi met een totale prijzenpot van iets meer dan €2 miljoen waarbij de winnaar een bedrag krijgt van €430.000. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen start in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Federer (1), Zverev (2), Tsitsipas (3), Bautista-Agut (4), Fognini (5), Goffin (6), Wawrinka (7) en Paire (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Bazel 2019 favorieten

Als Federer zijn tiende zege wil pakken in Bazel zal hij heel wat gevaarlijke opponenten uit moeten schakelen. De eerste ronde wacht een opwarmertje in de vorm van een qualifier. Daarna volgt waarschijnlijk Albot en dat is meteen een lastige klant want hij heeft een goed seizoen. In de kwartfinale wacht Wawrinka die de finale speelt in Antwerp. Daarma wacht Tsitsipas en in een mogelijke finale Zverev, van wie hij nog verloor op het ATP 1000 Masters toernooi in Shanghai. Toch, in zijn eigen stad voor zijn eigen publiek op een baan die voor hem is gemaakt, gaan we voor zijn tiende zege.

Gokken op ATP Bazel 2019 doen we met 1/10 unit tegen een odd van 2.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Bazel 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker