ATP Bastad 2017 voorbeschouwing

Er staan deze week twee graveltoernooien gepland op de ATP Tour en ATP Bastad 2017 is er daar één van. Een toernooi wat al jaren op de ATP kalender staat in deze Zweedse badplaats. Het is een toernooi wat bijzonder goed in de smaak valt bij de spelers want het wint al 11 jaar op rij het ATP 250 tournament of the year award. Ramos-Vinolas won vorig jaar in Bastad. Kan hij zijn titel prolongeren? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Bastad 2017.

ATP Bastad 2017 (gravel)

De officiële naam van ATP Bastad 2017 is het Skistar Swedisch Open. Een sponsor die al sinds jaar en dag verbonden is aan dit toernooi. Het is een ATP250 toernooi en het totale prijzengeld is iets ATP Bastad 2017meer dan €480.000 waarvan iets minder dan €90.000 voor de winnaar. Er zijn in totaal 28 spelers actief tijdens dit toernooi en dat geeft aan dat de top 4 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. De top geplaatste spelers zijn Carreno-Busta (1),Ramos Vinolas (2), Cuevas (3) en Gasquet (4). Maar Gasquet heeft zich rugklachten afgemeld waardoor de nummer 5 een bye heeft en dat is Khachanov. De overige geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Verdasco (6), Schwartzman (7), Ferrer (8) en Zeballos (9). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Bastad 2017 (favorieten)

Een toernooi met ontzettend veel goede gravelspelers. Weliswaar niet de absolute top maar toch wel de subtop. Voor een klein toernooi als dit is het een bijzonder mooi deelnemersveld. Ramos-Vinolas, Cuevas, Ferrer en Almagro zijn deelnemers die dit toernooi al eens hebben gewonnen. Het zal weer even wennen zijn voor de heren om terug te schakelen naar gravel. In onze ogen is Ramos-Vinolas tot nu toe de meeste constante speler op gravel geweest van dit deelnemersveld, en we zien hem dan ook zijn titel verdedigen.

We gokken 1/10 unit dat Carreno-Busta ATP Bastad 2017 op zijn naam schrijft tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Mr. Green.

Andere goede bookmakers om te gokken op ATP Bastad 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!