ATP Basel 2018 voorbeschouwing

Na een week van de wat kleinere ATP 250 toernooien gaat de Europese indoor tour verder met twee ATP 500 toernooien waaronder ATP Basel 2018. Vorig jaar wist Federer in zijn thuisstad voor de achtste keer dit toernooi te winnen. Hij speelt, afgezien van blessures, altijd in Basel en dat is ook niet zo gek in zijn eigen stad. In China zagen we dat hij niet meer zo makkelijk de wedstrijden wint en dat er vooral tijdens de wedstrijden fases zijn waarin hij niet op zijn best is. Lukt het hem in Basel om wel constanter te presteren? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en Darts ook tips en een voorbeschouwing om te gokken op ATP Basel 2018.

ATP Basel 2018 (indoor hard)

De Swiss Indoor Basel is de officiële naam van het ATP Basel 2018 toernooi. Een ATP 500 toernooi met een totale prijzenpot van bijna €2 miljoen. De winnaar mag iets meer dan €420.000 in ontvangst nemen. Er zijn 32 spelers aanwezig waardoor iedereen meteen tijdens de eerste ronde in actie komt. De top acht geplaatste spelers zijn Federer (1), A. Zverev (2), Cilic (3), Tsitsipas (4), Sock (5), Cecchinato (6), Medveded (7) en Bautista Agut (8). Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en mag het opnemen tegen de nummer twee geplaatste A. Zverev. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het totale speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Basel 2018 favorieten

Cilic, A. Zverev en Wawrinka zitten in het onderste gedeelte van het schema. Dat lijkt ons het zwaarste gedeelte van het speelschema. Dat zijn allemaal tegenstanders waar Federer op een mindere dag van kan verliezen. In het bovenste gedeelte zien we eigenlijk alleen maar Medvedev als gevaarlijke tegenstander, want daar verloor Federer laatst nog van in Azië. Toch verwachten we dat Federer de finale zal halen en de beste kansen heeft om dit toernooi te winnen.

Gokken op ATP Basel 2018 doen we met 2/10 units op Federer tegen een odd van 3.25 bij Betsson.

Zelf gokken op ATP Basel 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands