ATP Basel 2017 voorbeschouwing

Samen met ATP Wenen is ATP Basel 2017 deze week het toneel voor de mannen tijdens de ATP Tour. Na drie ATP 250 toernooien, twee ATP 500 toernooien op weg naar het laatste Masters toernooi in Parijs terwijl de dames bezig zijn aan het eindtoernooi. We zouden opnieuw een toernooi krijgen met een mogelijke finale tussen Nadal en Federer, maar Nadal heeft zich geblesseerd afgemeld. We zagen hem in Shanghai al met tape om de knie spelen en waarschijnlijk heeft hij daar toch veel last van. Twee weken geleden stonden Nadal en Federer wel tegen elkaar in de finale van het Masters toernooi in Shanghai en Federer was duidelijk de beste. Grijpt Federer zijn kans om in te lopen op Nadal voor de nummer één positie? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips ook tips om te gokken op ATP Basel 2017.

ATP Basel 2017 (indoor hard)

Het Swiss Indoors Basel is de officiële naam van het ATP Basel 2017 toernooi. Het prijzengeld van dit toernooi is lager ten opzichte van dat van Wenen maar toch zijn hier de betere spelers te vinden. Het totale prijzengeld is iets meer dan €1,8 miljoen en de winnaar krijgt naast de 500 punten bijna €400.000 mee naar huis. Er zijn 32 spelers actief en iedereen start daardoor in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Federer (1), Cilic (2), Goffin (3), Del Potro (4), Sock (5), Kyrgios (6), Bautista-Agut (7) en Mannarino (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot dit toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Zwitser Chiudinelli die met een wild card is toegelaten. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Basel 2017 favorieten

De thuisstad van Federer en als hij fit is speelt hij ook altijd dit toernooi. Vorig jaar moest hij verstek laten gaan vanwege een blessure en pakte Cilic de titel. Federer wist dit toernooi al zeven keer te winnen. Del Potro won dit toernooi tweemaal en ook hij is een gevaarlijke outsider om dit toernooi te winnen. Wat ook nog meespeelt is het gevecht om de nummer één op de wereldranglijst, zeker nu Nadal ontbreekt kan Federer kostbare punten pakken. Ook dit is weer een snelle indoorbaan en we hebben in Shanghai gezien dat Federer dan toch echt in het voordeel.

Gokken op ATP Basel 2017 kan je eigenlijk alleen maar doen op de thuisfavoriet en zevenvoudig winnaar Federer. We gokken 1/10 unit dat hij ATP Basel 2017 wint tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Basel 2017. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!