ATP Barcelona voorbeschouwing

Na het grote ATP Masters toernooi in Monte Carlo verplaatst het mannentennis zich nu naar Barcelona. Het ATP Barcelona toernooi is een ATP500 toernooi. Vorig jaar won Nishikori voor het tweede jaar op rij de titel en zal proberen om opnieuw zijn titel te verdedigen. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Barcelona.

ATP Barcelona (gravel)
Het ATP Barcelona toernooi is het oudste tennistoernooi van Spanje en heeft als officiële naam de Barcelona Open Banc Sabadell. Het toernooi heeft een prijzengeld van iets meer dan ATP Barcelona logo€2.150.000. Er zijn 48 spelers actief waarvan de top 16 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Nadal (1), Nishikori (2), Ferrer (3), Gasquet (4), Bautista-Agut (5), Paire (6), Lopez (7) en Troicki (8). Van de fab4 is alleen Nadal dus aanwezig op dit toernooi. Federer, Murray en Djokovic spelen deze week dus niet. Van de 48 spelers zijn er 13 uit Spanje en ze zijn dus ruim vertegenwoordigt. Veel Spaanse spelers trainen ook regelmatig bij deze tennisclub van Barcelona. Thiemo de Bakker is automatisch toegelaten tot dit toernooi en moet het in de eerste ronde opnemen tegen het jonge Zweedse talent Elias Ymer, dat met een wildcard toegelaten is tot dit toernooi. Mocht De Bakker deze partij winnen dan mag hij het in de tweede ronde opnemen tegen Nishikori.

Favorieten
Veel geplaatste spelers waren vorige week nog actief op het ATP Masters toernooi in Monte Carlo. Nadal won dat toernooi en lijkt zijn gravelvorm na lange tijd weer te hebben gevonden. Ferrer lijkt nu eindelijk weer zijn opwachting te gaan maken op een ATP toernooi nadat hij de Masters van vorige week moest laten schieten. Hij heeft nog maar weinig wedstrijden op gravel gespeeld dit jaar en zal dus nog wel even tijd nodig hebben om in het ritme te komen. Titelverdediger Nishikori was in Monte Carlo niet bij maar speelt deze week wel het ATP Barcelona toernooi. De overige spelers uit de top 8 van de plaatsingslijst maakte in Monte Carlo, als ze daar actief waren, een niet al te beste indruk. Voor ons is Nadal de favoriet om het ATP Barcelona toernooi te winnen. Gezien zijn goede spel in Monte Carlo is er maar één favoriet voor de titel deze week. We gokken 3/10 units op de outright zege van Nadal in Barcelona tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Unibet.

Andere top bookmakers om te wedden op tennis zijn

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands