ATP Barcelona 2018 voorbeschouwing

Na het grote Masters toernooi van vorige week staat er deze week twee andere ATP toernooien op het programma staan met onder andere ATP Barcelona 2018. Nadal en Nishikori speelde afgelopen zondag de finale in Monte Carlo en dat zijn nu juist de spelers die dit toernooi de afgelopen 13 jaar gedomineerd hebben met respectievelijk 10 en 2 zeges. Nadal won de laatste twee edities, wint hij voor de elfde keer dit toernooi? Wij van gokken op sport geven naast tips voor WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Barcelona 2018.

ATP Barcelona 2018 (gravel)

Het Barcelona Open Banc Sabadell is de officiele naam voor het ATP Barcelona 2018 toernooi. Op één van de oudste tennisclubs van Spanje wordt er deze week een ATP 500 toernooi gespeeld. Het totale prijzengeld is iets meer dan €2,5 miljoen en de winnaar mag iets meer dan €500.000 mee naar huis nemen. Er zijn 48 spelers actief op dit toernooi wat aangeeft dat de 16 geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De top 8 geplaatste spelers zijn Nadal (1), Dimitrov (2), Thiem (3), Goffin (4), Carreno-Busta (5), Djokovic (6), Schwartzman (7) en Bautista-Agut (8). Er zijn geen Nederlanders actief deze week. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Barcelona 2018 favorieten

Nadal start dus deze week gewoon in Barcelona en daar staan we toch wel van te kijken. Dit zou een goed toernooi zijn om wat extra rust te pakken en zodoende wat minder wedstrijden te spelen op weg naar Roland Garros. In Monte Carlo had hij geen enkele tegenstand om uiteindelijk weer de titel te pakken. De odd voor Nadal is 1.40 om dit toernooi te winnen en dat is echt te laag. Een confrontatie met Nishikori kan al in de derde ronde plaatsvinden. Omdat de odd voor Nadal te laag is gaan we voor Thiem. Hij verloor dik van Nadal vorige week maar vorig jaar verloor hij ook een keer dik van Nadal op gravel maar wist de volgende confrontatie dan wel weer te winnen van Spanjaard.

Gokken op ATP Barcelona 2018 doen we met 1/10 unit op Thiem tegen een odd van 8.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Barcelona 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!