ATP Auckland 2019 voorbeschouwing

Met nog één week voordat het eerste Grand Slam van het jaar op het programma staat zijn er nog twee voorbereidingstoernooien waaronder ATP Auckland 2019. Vorige week speelde de vrouwen in Nieuw Zeeland en deze week is het de beurt aan de mannen. Vorig jaar won Bautista Agut de titel en het publiek zal een speciaal afscheid nemen van viervoudig winnaar Ferrer, die halverwege dit seizoen zal stoppen. Wie pakt de titel in Auckland? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Auckland 2019.

ATP Auckland 2019 (hard)

Net als bij de vrouwen is de officiële naam van dit ATP 250 toernooi de ASB Classic. Het totale prijzengeld is bijna $530.000 en de winnaar krijgt ruim $90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief en de top vier geplaatste spelers hebben dus een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Isner (1), Fognini (2), Cecchinato (3), Carreno Busta (4), Bautista Agut (5), Chung (6), Shapovalov (7) en Monfils (8). Haase is automatisch toegelaten voor dit toernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen Ferrer. Voor een compleet overzicht van alle deelnemers en de loting verwijzen we naar deze link.

ATP Auckland 2019 favorieten

Het zou een geweldig afscheid zijn voor Ferrer als hij hier zijn vijfde titel kan pakken. We verwachten echter dat dit niet zal gebeuren gezien het zeer sterke deelnemersveld. Bautista Agut is de winnaar van vorig jaar maar hij speelt de finale in Doha en heeft geen bye in de eerste ronde. Hij zal toch wel wat vermoeid zijn van de reis en de vele wedstrijden in Qatar. Isner opent zijn seizoen maar op deze wat tragere baan verwachten we geen eindzege voor hem. We gaan voor een verrassing en zetten wat in op Cecchinato.

Gokken op ATP Auckland 2019 doen we met 1/10 units op Cecchinato tegen een odd van 15.00 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op ATP Auckland 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!