ATP Auckland 2018 voorbeschouwing

In de tweede week van het ATP tennisseizoen 2018 staat samen met Sydney in Nieuw-Zeeland ATP Auckland 2018 op het programma. Een week nadat de vrouwen hier gespeeld hebben krijgen de mensen nu de mannen te zien. Vorig jaar wist de Amerikaan Sock de titel te pakken in Auckland. Pakt hij opnieuw de titel? Wij van gokken op sport geven naast voetbalwedden tips en ook tips om te gokken op ATP Auckland 2018.

ATP Auckland 2018 (hard)

De ASB Classic staat deze week voor de mannen op het programma met dit ATP 250 toernooi. Het totale prijzengeld is iets meer dan $500.000 en de winnaar krijgt een cheque van bijna $90.000. Er zijn in totaal 28 spelers actief op dit toernooi en daardoor hebben de top vier van de plaatsingslijst een bye in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Sock (1), Del Potro (2), Querry (3), Isner (4), Bautista-Agut (5), Cuevas (6), Ferrer (7) en Rublev (8). Robin Haase is op dit toernooi actief en kan met een kwartfinale in singles en finale in dubbel tijdens ATP Pune hopelijk de goede start van het jaar doorzetten. Hij mag het in de eerste ronde opnemen tegen een nog onbekende speler uit het kwalificatietoernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Auckland 2018 (favorieten)

Sock wist hier vorig jaar te winnen en afgelopen week speelde hij in de Hopman Cup voor de Verenigde Staten. Ten opzichte van vorig jaar is de concurrentie veel groter geworden en zal het naar onze verwachting niet meevallen om zijn titel te verdedigen. Rublev komt uit de finale van ATP Doha waar hij het op moet nemen tegen Monfils. Hij zal een flinke reis voor de boeg hebben en met het oog op de Australian Open verwachten we niet dat hij echt ver zal komen. Del Potro maakt hier in Auckland zijn start voor het nieuwe seizoen en als hij de lijn van vorig jaar weet door te trekken wordt het een goed jaar voor hem.

Gokken op ATP Auckland 2018 doen we met 1/10 units dat Del Potro dit toernooi wint tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Kroon.

Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op ATP Auckland 2018. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!