ATP Auckland 2017 voorbeschouwing

Een week nadat de vrouwen er actief zijn geweest komen de mannen nu in actie tijdens ATP Auckland 2017. Met volgende week de eerste grand slam op het programma zijn er nog een aantal spelers die meer wedstrijdritme op willen doen. Vorig jaar won de Spanjaard Bautista-Agut het toernooi en hij is dit jaar als eerste reekshoofd geplaatst voor dit toernooi. Vorige week won hij ATP Chennai, lukt het hem om opnieuw een toernooi te winnen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Auckland 2017.

ATP Auckland 2017 (hard)
Vorige week waren de vrouwen al actief op de ASB Classic en deze week zijn de mannen uit de beurt. Het toernooi is gerankt als een ATP250 toernooi. De totale prijzenpot bedraagt ruim Auckland$450.000 en de winnaar kan ruim $80.000 bijschrijven op zijn rekening. Er zijn 28 spelers actief op dit toernooi waardoor de top 4 van de plaatsingslijst een bye heeft in de eerste ronde. Deze spelers zijn Bautista-Agut (1), Isner (2), Ferrer (3) en Sock (4). De geplaatste spelers die wel in actie komen tijdens de eerste ronde zijn Ramos-Vinolas (5), Lopez (6), Johnson (7) en Baghdatis (8). Robin Haase is automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi en zijn tegenstander komt uit het kwalificatietoernooi. Bij een overwinning wacht de als derde geplaatste Ferrer.

Favorieten
Ferrer heeft dit toernooi al vier keer eerder weten te winnen, maar is het afgelopen jaar een stuk minder vast geworden op de baseline. Bautista-Agut heeft een bye in de eerste ronde maar komt pas laat van ATP Chennai terug. Het is een speler die gewend is om ontzettend veel toernooien in een jaar af te werken. Met de Australian Open voor de deur zal hij echter geen onnodige risico’s willen nemen. Isner begint het tennisseizoen met dit toernooi. Normaal is hij altijd actief op de Hopman Cup maar dit jaar vertegenwoordigde Sock de Verenigde Staten. Op dit soort toernooien, waar de echte toppers afwezig zijn, is Isner op zijn best. We gokken 1/10 unit op de eindzege voor Isner tegen een odd van 4.50 bij 888 Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Auckland 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!