ATP Atlanta voorbeschouwing

Deze week staat er maar één ATP toernooi op het programma en dat is het ATP Atlanta toernooi. Een ATP250 toernooi dat wordt gespeeld door spelers die niet actief zijn op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Welke speler gaat het ATP Atlanta toernooi op zijn naam schrijven? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op ATP Atlanta.

ATP Atlanta (hard)
De officiele naam van ATP Atlanta is de BB&T Atlanta Open en is geklasseerd als een ATP250 toernooi. Desondanks dat het toernooi de laagst mogelijke klassering heeft op de ATP Tour bedraagt ATP Atlantade prijzenpot toch ruim $610.000. Het toernooi bestaat sinds 2010 en tot nu toe hebben alleen maar Amerikanen het toernooi weten te winnen. Fish (2x), Roddick (1x) en de laatste drie jaar wist Isner het toernooi te winnen. Er doen 28 spelers mee aan dit toernooi dat wil zeggen dat de top 4 van de ranglijst een bye heeft in de eerste ronde. Deze spelers zijn Isner (1), Kyrgios (2), Anderson (3) en Dolgopolov (4). De andere geplaatste spelers die wel in actie moeten komen in de eerste ronde zijn Verdasco (5), Garcia-Lopez (6), Young (7) en Fritz (8). Igor Sijsling is rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi en mag het in de eerste ronde opnemen tegen de Amerikaan Frantangelo.

Favorieten
Isner wist dit toernooi al drie jaar op rij te winnen en van dit deelnemersveld is hij wat ons betreft opnieuw de favoriet om daar 4 op een van te maken. Kyrgios is wel een concurrent maar hij de laatste maanden dramatisch in vorm. We gokken 2/10 units dat Isner opnieuw het ATP Atlanta toernooi op zijn naam zal schrijven tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Bwin.

Andere top bookmakers om te wedden op ATP Atlanta staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan nu een gratis account aan.

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • 25 Euro gratis
  • Gebruik promocode F25

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Unibet

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

Kroon

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands