ATP Atlanta 2018 voorbeschouwing

Het eerste hardcourt toernooi van de American Swing is het ATP Atlanta 2018 toernooi. Vanaf 2010 staat het toernooi op de ATP Kalender en tot nu toe is alleen Kyrgios een niet Amerikaanse winnaar. Isner won dit toernooi al vier keer en dat komt met name door de warmte in Atlanta rond deze tijd waardoor de ballen snel door de lucht gaan. Lukt het Isner om dit toernooi voor de vijfde keer te winnen. Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Atlanta 2018.

ATP Atlanta 2018 (hard)

BB&T Atlanta Open is de officiële naam van het ATP Atlanta 2018 toernooi. Het staat als ATP 250 toernooi op het kalender en het totale prijzengeld is bijna $670.000. De winnaar krijgt bijna $120.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers aanwezig waardoor de top vier geplaatste spelers een bye krijgen in de eerste ronde. De top acht geplaatste spelers zijn Isner (1), Kyrgios (2), Chung (3), Ebden (4), Tiafoe (5), Chardy (6), M. Zverev (7) en Harrison (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Atlanta favorieten

Dat Amerikanen de favoriet zijn voor dit toernooi is duidelijk. Ze wonnen op één jaar na steeds in Atlanta. De meeste toppers zijn nog niet aanwezig in Atlanta en bereiden zich op de trainingsvelden voor. Het is dus voor de thuisspelende Amerikanen een ideaal toernooi om ritme op te doen en om voor eigen publiek de titel te pakken. Isner sloeg het toernooi van Newport over omdat hij de halve finale bereikte op Wimbledon. Hij heeft genoeg rust gehad nu en gaat op voor zijn vijfde Atlanta titel.

Gokken op ATP Atlanta 2018 doen we met 2/10 units op Isner tegen een odd van 3.75 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op ATP Atlanta 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!