ATP Adelaide 2020 voorbeschouwing

De laatste voorbereiding op het eerste grand slam toernooi van het jaar start deze week tijdens het ATP Adelaide 2020 toernooi. Een ATP 250 dat voor het eerst op de kalender staat en een gemengd toernooi is met de vrouwen. Het toernooi zag de als eerste geplaatste De Minaur geblesseerd afhaken waardoor er een thuisfavoriet van de toeschouwers niet zal spelen. Wie pakt hier de eerste titel in Adelaide? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op ATP Adelaide 2020.

ATP Adelaide 2020 (hard)

Het Adelaide International is de officiële naam voor het ATP Adelaide 2020 toernooi. Een ATP 250 toernooi met een totale prijzenpot van bijna $550.000 en de winnaar van het toernooi krijgt ruim $90.000 mee naar huis. Er zijn 28 spelers actief waardoor de top vier geplaatste spelers een bye hebben in de eerste ronde. De geplaatste spelers tijdens ATP Adelaide 2020 zijn Auger-Aliasime (2), Rublev (3), Carreno-Busta (4), Fritz (5), Garin (6), Struff (7) en Opelka (8). Er zijn geen Nederlanders actief op dit toernooi. Voor een compleet overzicht van alle spelers en het speelschema verwijzen we naar deze link.

ATP Adelaide 2020 favorieten

Aan het deelnemersveld is te zien dat de meeste toppers in alle rust naar de Australian Open willen toewerken en geen toernooi meer spelen. Het maakt dit toernooi bijzonder open en voor iedereen mogelijk om te winnen. We geven Rublev de beste kans om dit toernooi te winnen. Vorig jaar heeft hij definitief de stap gezet en zich gevestigd in de top 25 van de wereld. Met zijn serivce en forehand combinatie kan hij het verschil maken in dit deelnemersveld.

Gokken op ATP Adelaide 2020 doen we met 1/10 unit op Rublev tegen een odd van 4.50 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op ATP Adelaide 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker